hayırlı olsun.lother walter deil dimi.normal hatsanın namlusu
alpacinougur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kafa avcısı bidaki sefere at 44 tacticalimle sizinle orda olucam.vallah senin yayada bayıldım açıkçası okçulukta güzel yani.ranger gerçekten canavar bişey ya.eee benim tüfek nler yaptı peki.he bide yayı yani oku kaça aldın bide ayıptır sorması
-
gerçekten süper bir organizasyon mangallar etler tatlılar en önemlisi çok güzel bir arkadaş topluluğu bir araya gelmiş.okçulukta işe renk katmış.inşallah bidaki sefere bende ord olucm kısmetse.
-
çok güzel bir faaliyet yapmışsınız..bu arada ordaki at 44 tactical turgayyıldızınmı.yada benim ilk tüfeğimmi desem
-
hayırlı uğurlu olsun
-
-
çok daha uzun mesafelerde grupman yapman dilekleriyle
-
süper ve çok başaralı atışlar ve grupman yapmışsın tebrikler
-
yokmu yorum arkadaşlar
-
Ses: 2-Düşük-Orta
Ağırlık: 2.870 kg
Namlu Boyu: 45 cm
Uzunluk: 107cm
Şarjör Kapasitesi: 10 lu
Namlu: Lothar Walther susturuculu namlu
Arpacık: Yok
Gez: Yok
Dürbün kanalı: 11mm
Tetik : İki kademeli ayarlanabilir
Dipcik Tabanı: Havalandırmalı kauçuk
Önerilen: Küçük av / Spor
Eylem: Arkadan Bolt Action
Motor: Pre-pnömatik
Emniyet: Manuel
Namlu Çıkış Hızı : 930 fps
Maksimum güçte 30 - 35 stabil atış değeri
Ürettiği maksimum enerji 31 - 42 ft/lbs
2900 psi basınç (200 bar)
Dahili manometre de (hava basınç göstergesi)
Kayın dipcik özellikleri bunlar -
bu tüfeği almayı düşünüyorumm siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
-
hayırlı olsun tüfeğin arkdaşımmm güle güle kullan
-
mükemel bir organizasyon yapmışsıız.en yakın zamanda sizlerle aynı ortamda olacam arkadaşlar
-
hayırlı olsun ............