Bende Osman abinin yanına gideceğim. Oradaki durum ne gösterir bilmiyorum. Zevkli atışlar.
mbdeniz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok uzak sayılmam ama tıkabasa doluyum. Gece gece üstüne birde çorba içersem rüyada ne görürüm bilinmez
Afiyet olsun, iyi sohbetler. -
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu ingilizcesi. -
Güzel resimler.
-
Teşekkürler güzel paylaşım.
-
Bende görememiştim, yenileyince geldi. Mustafa gayet güzel olmuş. Dürbün üstünüde yapmayacak mısın?
-
Bana 1 kutu mermisiyle gelmişti. Bir alacağı tahsil edemeyince aldıklarımın içinde (Sıfır halde) geldi. 1 kutusunda 50 adet mermisi var. Hiç atış yapmadım. Fiyatı konusunda da bilgim yok ama boşverin almayın derim. Zaten yasalar bu tür silahlar için yeterince ağırken paranızı ne amaçla bu silahı almak için kullanacaksınız? Taşımanız, kullanmanız ciddi sorunlar çıkartabilir, başınız ağrıyabilir. Bu tür silahların kullanımından doğan ciddi tehlikeler hakkında internette pek çok şey yazıldığı için tekraren burada yazmaya gerek yok. Almadan önce bu tür silahların kullanımı, taşıması vs. hakkında insanların yaşadıkları o kötü tecrübeleri lütfen okuyunuz. Sonra tekrar düşününüz.
-
Bende bulunan Ekol Viper 6" . Üzerinde 9mm R./P.A.K yazıyor ve 9mm P.A.K. kullanıyor.
-
9mm kullanıyor.
-
Ekol Viper 6" bulabilirseniz. Haznesi 5 değil 6 adettir.
-
Dalış yapıyorsanız ağırlık kemeri ya da bilek ve ayak ağırlığı yapabilirsiniz.
-
Yok kızmadım elbette. Şu aralar gece nöbeti tutuyormuş gibi ters uyku düzenindeyim. Bu yüzden gelemedim. Kalktım, baktım saat geç olmuş ve havayı kapalı görünce de... Herneyse sana iyi yolculuklar diler, bayramını kutlarım.
Bu haftasonu kabir ziyareti sebebiyle muhtemelen katılamayacağım (Hava koşulları vs. yüzünden plan değişmezse). Sizlerin yanaklarınızdan, Osman abinin ise ellerinden öper, bayramınızı kutlarım. Sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmemizi dilerim.
Not: Şehirdışına çıkacaklar araçlarını lütfen dikkatli kullanıp, aşırı hız yapmasınlar. Trafik kuralları, işaretleri ve işaretçilerine uyalım, adı gibi "Şeker" bir bayram geçirelim. -
Ev telefonu olsa ne farkeder ki, uyuyordum Cem. Dün bahsettim sabahlayacağımı ve o yüzden dün yazdım sana
-
Maalesef bende kaçırdım. Umarım zevkli geçmiştir.
-
Bende bulamayınca şaşırmış, yorum yapmak istememiştim.
-
Yurtdışı sitesi burası ise http://www.stoegerindustries.com/ orada da bilgi yok.
-
Hayırlı olsun Serdar, güle güle eskit. Mustafa Bey'i de tebrik etmekden geçmemek lazım. Anlamlı bir jest olmuş.
-
Güzel çalışmalar, tebrik ederim. Atış alanı hepsinden güzel.
-
Katılanlara zevki, isabetli atışlar dilerim. Bu hafta yokum.