Hoş görünüyor iyi atışlarda kullanmanız dileğiyle
Hunter1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gayet başarılı iyi atışlarda kullanma dileğiyle açıklama içinde teşekkür ederim
-
Mekanizmayı tam olarak çekme veya anlatma imkanınız varmı aceba ortak
-
Herkese selam;
Benimde hedef ile ilgili bir çalışmam oldu. Evdeki eski yemek kaşıkları ve diğer yardımcı malzemelerle yaptım. Sistem güzel çalışıyor. Amaç hedefin yanına gitmeden tekrardan hedefi kurmak. Ürün zaten sitelerde satışta bende ordan esinlenerek tasarladım. Umarım beğenirsiniz. Saygı ve sevgilerimle...Pişti oldu hedefler iyimi ;))
-
Ben hemen yapacağım dediğim gün bitane yaptım gayet pratik ve kullanışlı oldu çok işime yarayacağını düşünüyorum
-
Elinize sağlık, gayet güzel olmuş.
Teşekkürler Ramazan bey
-
Teşekkürler balkon korkulukları için kullandığımız alüminyum küpeşte malzemesinden yaptım pek ağır olduğunu düşünmüyorum öyle gözükse bile aksine hem hafif hemde mermi yemeye dayanıklı bi hedef oldu
-
Arkadaşlar bu hedefi farklı bi kaç yerde gezinirken gördüm ve aynısını kendim yaptım bi kaç saat sürdüğü için aceleye geldi yapım aşamalarını çekemedim ama son halini sizlerle paylaşmak istiyorum
-
Eline sağlık kardeşim çok pratik kolayca yapılabilir olmuş benimde baya ihtiyacım vardı hemen deneyeceğim.