Çok estetik bir görüntüsü var,
sayhan18 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Dikkatli olmakta fayda var, güvenlik herşeyden önce gelir.Sözkonusu da tüp olunca dikkatli olmak lazım.
-
Hayırlı olsun,iyigünlerde kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun tolga bey,iyi günlerde kullanın inşallah.
-
Hayırlı olsun,gülegüle kullanın. Konu başlığını okuyunca bir an sizi namaza başladı sandım
-
200 metrede üç atışın üçüylede kibrit kutusu gibi bir hedefi vuran varmı merak ediyorum,şahsen ben komutan olsam ve askerlerimden biri böyle bir atış yapsa onu hemen teskereye gönderirdim
-
İkinci hedefe yapılan grupman güzel,elinize sağlık.Video güzel bir paylaşım oldu.
-
Silah süper olmuş, lokumlarda güzel durmuş yanında.Acıktım mı ne canım çekti yaww
-
Küçüklüğümden beri silah kullanıyorum. Ben havalı ya yeni başladım.Yani pek tecrübem yok fakat sürekli araştırıyorum yeni yeni şeyler öğreniyorum.Bu palletleri şimdiyedek hiç görmedim ama resimlerine bakınca bana gamo hunter i hatırlattı biraz.güzele benziyo.zaten ingilizler güzel iş yaparlar.gülegüle kullanın inşallah.
-
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.gerçektende çok yakışıklı poz vermiş.
-
Askerde buna benzer bir alet görmüştüm.G-3 piyade tüfeklerinin sıfırlamasında kullanılıyordu,gerçek ismi neydi bilmiyorum ama biz ona pointer diyorduk .herneyse,bu bir lazer aparatıydı ve kurma kolunu çekip mermi yatağına sürüyorduk,bir kablo ile bataryaya bağlanıyordu ve tetiğin üzerine takılan birde çıtçıtlı düğmesi vardı,batarya da bir cırtcırtla dipçiğe monte ediliyordu.sadece deneme amaçlı birkaçkez tüfeğime takmıştım ama hiç sıfırlama sansım olmamıştı.sanırım bakımdan çıkan silahlar gibi nişan ayarı tamamen bozuk silahların sıfırlamasında kullanılıyordu,çümkü ilk sıfırlamada çok mermi harcandığı için tasarruf amaçlı olarak kullanılması çok güzel olur.
-
Hayırlı uğurlu olsun,gülegüle kullanın inşallah
-
Güle güle kullanın çok güzel bir görüntüsü var.