"V"ForHonor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar, ben elimde bulunan tüm PcP setimi uzun zamandır kullanamadığım için satışa çıkartıyorum. Fakat çok uzun zamandır bu hobiden de uzak kaldığım için fiyat konusunda emin olmamakla birlikte ortalama bir fiyat belirlemeye çalıştım.
Tüm seti A' dan Z' ye 2017' nin 6. ayında almıştım.
Setteki içerik:
Hatsan Galatian 1 Regülatörü Pcp 5.5 mm (toplamda 3 şarjörü vardır ve sadece 1 kez dolum yapılmış) (17.950 TL)
Vector Optics Counterpunch 6-25x56 ffp dürbün + Hawke 30mm ayak (Kutusu mevcut. Sıfırlama dışında hiç kullanılmadı) (24.500 TL)
2014 üretimi 6lt 300bar Scuba tüpü + kılıfı + tablası (1 kere kullandım. Tekrar dolum gerekir mi bilmiyorum.) (8.500 TL)
Wrangler Scuba Dolum Aparatı (Scuba Tüpe dahil)
Wrangler Moderatör 23cm (Tüfek fiyatına dahil)
Gamo 125 Cm Lux Black Dürbünlü Tüfek Kılıfı (Tüfek fiyatına dahil)
1x H&N Sport Barracuda Power (Sıfır)
1x H&N Sport Baracuda Hunter Extreme (Sıfır)
1x H&N Sport Rabbit Magnum II (Sıfır)
3x JSB Match Diabolo Exact Jumbo Diablo (Sıfır)
1x Gamo Hunter Pellet (Kutusunda ortalama 200 adet civarında pellet var. Dürbünü sıfırlarken kullanmıştım.)
Fx namlu temizleme keçesi
Öncelikli isteğim set olarak satmaktır ve fiyat olarak 49.500 TL istiyorum. Almayı düşünenlerle mantık dahilinde altını üstünü konuşarak anlaşabiliriz.
GSM & Whatsapp: 0.554.466.25.70 (detaylı görsel isteyen arkadaşlar Whatsapp' dan ulaşabilir) ...
-
Acil şifanızı dilerim Allah'tan.
Teşekkürler ...
-
Merhabalar, ben elimde bulunan tüm PcP setimi satmayı düşünüyorum ama çok uzun zamandır bu hobiden de uzak kaldığım için fiyat konusunda pek de sağlıklı bir karar verebileceğimi sanmadığımda yardım ve önerilerinize ihtiyacım var.
Tüm seti A' dan Z' ye 2017' nin 6. ayında almıştım.
Setteki içerik:
Hatsan Galatian 1 Regülatörü Pcp 5.5 mm (toplamda 3 şarjör ve sadece 1 kez dolum yapılmış)
Vector Optics Counterpunch 6-25x56 ffp dürbün + Hawke 30mm ayak (Sıfırlama dışında hiç kullanılmadı)
1x H&N Sport Barracuda Power (Sıfır)
1x H&N Sport Barracuda Hunter Extreme (Sıfır)
1x H&N Sport Rabbit Magnum II (Sıfır)
3x JSB Match Diablo Exact Jumbo Diablo (Sıfır)
1x Gamo Hunter Pellet (Kutusunda ortalama 200 adet civarında pellet var. Dürbünü sıfırlarken kullanmıştım.)
Wrangler Scuba Dolum Aparatı
Wrangler Moderatör 20cm
2014 üretimi 6lt 300bar Scuba tüpü + kılıfı + tablası (1 kere kullandım. Tekrar dolum gerekir mi bilmiyorum.)
Fx namlu temizleme keçesi
Gamo 125 Cm Lux Black Dürbünlü Tüfek Kılıfı
Evet hatırladığım kadarıyla setin tam içeriği bu şekilde ve benden daha önce tüfek almış arkadaşların bileceği üzere tüfeklerime evladım gibi bakarım. Tek bir pas, korozyon veya kullanıma sıkıntı yaratacak durumu yoktur.
Ben bu tüfeği daha önce kullandığım ve yine bu forum üzerinden sattığım Diana 350 5.5, Gamo Hunter Extreme 5.5, Gamo Hunter 4.5, Benjamin NP XL 1100 5.5 ve ilk PcP tüfeğim olan Air Arms S510 tüfeklerimi elimden çıkarttıktan sonra aldım. Bu tüfek 2. PcP tüfeğimdi ve sıfırlama aşamasında fazlasıyla keyif almıştım fakat akabinde hastalığımın ilerlemesi sebebiyle 2. kez tüfeğimi elime alamadım. Tüfeğin deneme ve dürbünün sıfırlama işlemlerini tüfeğin elime geçtiği hafta halletmiştim ve aynı hafta tüfeği kılıfına kaldırdım. O günden beridir sadece yağ bakımları için 6 ayda bir dolaptan çıkartabiliyorum.
Maalesef ki gayet sakin seyreden MS hastalığım son 5-6 senedir sürekli şiddetli ataklar yaşatması sebebiyle artık yürüyemiyorum ki bu ataklarının sebep olduklarından sadece birisi ama bu bile zaten tüfeğimi neden kullanmaya imkan bulamadığıma cevap olabilir.
Neyse işin özü; sizlerden bu seti ilana koyduğumda yazmam gereken fiyatla ilgili önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden kıymetli önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ...
-
Antalya Merkez' de 300 bar scuba tüpünün dolumunu nerede yaptırabilirim? Daha önce yaptırmış olan varsa yardımcı olabilir mi? ...
-
Sanırım bu Zoraki' nin giremediği bir kalıp yok : ) ...
-
Geçmiş olsun. Umarım çalışmanız ve çalışmalarınız için koyulan engeller en kısa sürede kalkar. Bu ülkede üretici olmak ve yeni bir şeyler yapmak oldukça zor maalesef ...
-
Başarılı, tebrik ederim ...
-
Mesela Diana 460 denediniz mi.
Ben Hunter 1250 merak ediyorum yakınımda birinde olsa tecrübe etmek isterim.
Maalesef Diana 460 denemedim ama Hunter 1250' den önceki tüfeğim Diana 350 Magnum' du.
Magnum 350 ile Hunter 1250' yi ne istikrar, ne güç, ne de kalite olarak karşılaştırmam. Kağıt üzerinde ikisi de Magnum sınıfı yaylılar ama Hunter 1250 açık ara önde ...
-
-
1. nesil Webley Patriotum ve Gamo Hunter 1250 tüfeklerimin yerini doldurabilecek ne bir Pcp ne de bir yaylı henüz bulamadım. Benjamin NP XL 1100 bir nebze olarak yaklaşmış olsa da aynı olmadı : ) ...
-
Her tür ve tarzda güzel müzik severim ama bende Ahmet Kaya' nın ve Metallica' nın, AC/DC' nin yerleri başkadır ...
http://www.youtube.com/watch?v=-emTpLh6C5Q
-
Yusuf bey oldukça iyi bir esnaftır. Şimdiye kadar 2-3 farklı tüfek aldım ve 1-2 kere de memnuniyetsizlikten dolayı değişim yaptım. Şimdiye kadar beni hiç zor durumda bırakmadı. Havalı tüfek baktığımda uğradığım tek adres ...
-
Galatian I RG kullanıyorum. Gayet istikrarlı ...
-
Çok güçlü bir yaylı alacaksanız başta bilmeniz gereken küçük kalibre seçmemeniz gerektiğidir.
Böyle tüfeklerde küçük kalibre mühimmat yüksek hızlardan ötürü salınım yapar ve uzak mesafelerde istikrarsız olur. Seçmeniz gereken en küçük kalibre 280 ms üstü tüfeklerde 5,5 mm. ile sınırlı kalmalı. Tahribatı arttırmak adına daha yüksek kalibrelerde tercih edilebilir.
Mod 135 ağır bir tüfektir (4+ kg.) ve dürbünde eklediğiniz zaman 5 kg. civarında bir tüfekle atış yapmak zorunda kalırsınız. Bu durum da desteksiz atışları zorlaştırır ...
-
cahar hocam uyarılarınız için teşekkür ederim öncelikle.
bir de Steyr m9-a1 e bakabilir misiniz bu; bana önerilen ürün mü?
https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/a…banca-333194391
uygun geldi fiyat olarak da, bayağı kişi de önermiş. ve bunun satıcısı dahil kimseden cevap da gelmedi, susturucu nereden alacağım
Hevesle eve gelen makineyi sesten ötürü kullanamamak da can sıkıcı olacak, her ihtimale karşı alayım diyorum. ama bulamadım bir türlü (acemilikten de kaynaklı olabilir)
Zoraki ise tüple uğraşma olmadığı için mantıklı geliyor (ve isabet oranı harikaymış) ama bir yandan da pompalama olayı başlı başına bir dert gibi.
videolarda izlediğim kadarıyla kullananlar zorlanarak kurşun (bb vb) sürüyorlar gibi geldi .
bir yandan da "bu kadar çok çeşidin bulunduğu bir deryada" kararsız kalıp geciktirmek istemiyorum , birden siparişi veresim geliyor
Aslında bu süreç de heyecan verici, güzelBB kullanmadan önce BB kullanacağınız namluda yiv/set olmamasına dikkat etmenizi öneririm. Zoraki çok isabetli bir silah olmasının yanı sıra hassas bir yiv/set' e sahiptir ve BB bu yiv/set' i bozar. Yiv/set i bozulan silahın da isabet oranı düşer ve mavzer benzeri isabeti özellikle uzun mesafede düşer.
Tavsiyem alacağınız silahın namlu yapısına göre mühimmat seçmeniz olur ...
-
Hatsan Mod 85 veya 90 tavsiye edebilirim. İkisini de (Vortex değil) kullanmış biri olarak 85' i çok istikrarlı bulmuştum ...
-
evde kullanacağım için susturucuya ihtiyaç duyabilirim diye düşündüm (izlediğim deneme videolarında sesi yüksek gibi geldi bir de bana ; ama söylediğiniz de mantıklı geldi sonradan ses rahatsız ederse de temin edebilirim pekala)
tercih meselesi ise, açıkçası Steyr M9-A1 de karar kılmamda Hooper113 ve bu forumdan bir iki kişinin yorumları etkili oldu (neredeyse tüm başlıkları okudum geçmişte açılan ve çok memnun kalmış kullananlar) yutubda da kullanan elemanlar oldukça memnundu. Ben de ev içinde kullanacağım için işimi göreceği kanaatine vardım ama sizin önerinizi de dikkate alıp inceleyeceğim Walther Cp99 u. Hatta bir sitede 550 tl ye buldum. http://www.bozkurtav.com/walther-cp99-c…-tabanca-pmu615M9-a1 ise 290 tl.ye gittigidiyorda buldum. indirimliymiş. adam da yuzde 95 kadar güvenilirlik puanı var.
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler
Bu hafta içi de elime ulaşmış olur sanırım karar verip alacağım havalı tabanca; aldığımda da burada deneyimlerimi anlatırımTercih tabii ki sizin. Ben daha önce Steyr kullanmadığım için onunla ilgili bir yorumum yok. Adınıza hayırlısı olsun diyelim : ) ...
-
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun. Mod 135 (Yaylı modeli) bir dönemler vazgeçilmezimdi. Hatsan' ın en kuvvetli tüfeklerindendir.
Vortex modeller yay kullanmadığından tepme salınımsız tek yönlü olacak ve kaliteli tek parça bir ayak ve Loctite (en kuvvetlisinden) ile güzel sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Mevcut NP XL 1100 tüfeğimle çift ayak ve Loctite ile şimdiye kadar oynama problemi veya hedef şaşma yaşamadım. Hali hazırda Gamo Hunter IGT kullanırken de tek parça ayak ve Loctite ile oldukça mutluydum.
Dampa salınım yaparak çok yönlü tepen yaylı tüfeklerde oldukça işe yarıyor olsa da, Vortex gibi (Nitro Piston) tüfeklerde çok da işlevsel değil diye düşünüyorum ...
-
Merhaba, daha önce birçok Co2 kullanmış biri olarak susturucuya çok ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum. Öncelikle susturucusuz kullanıp ihtiyaç olup olmayacağını gözlemlemenizde fayda var.
Birde neden Steyr M9-A1 almakta karar kıldınız? Walther Cp99' da 350-400 TL aralığında 2. el olarak bulunabilecek bir Co2 silahtır. Namlu Steyr M9' a göre daha kısadır ve Amerikan ordusunda dahi atış geliştirme çalışmalarında kullanılan istikrarlı bir tabancadır. Daha önce severek kullandığım bir model.
Şimdiden isabetli atışlar dilerim ...