6 24 44 hawke var yeni ilan açtım istanbul değil ama çorlu yakın sayılır
volkansvm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fx glad ama impactte cok denemek istedigim bi arkadas
-
Hocam nasil durbun yorumlarinizi alabilir miyim ? Yarin siparis vermeyi dusunuyorum.
Kusura bakma sifremi kaybettim pc bozulunca da otomatik siteye giris gitti cevap yazamadim cok gec oldu ama ben gayet memnunum
-
spoton jsb yi yakalar mi bende takipteyim
-
ve cozum.konusunda sikinti yasatiyor insanlara fuarda iki cift laf ederiz
-
hatsan bu servis isini iyice kotulestirdi cok satilmanin simarikligimidir nedir
-
yaylida yayin mukavemetini kaybetme sorunu var mod 125 te uzun namlu yuzunden loctime sorunu olabiliyor herhalde buda uretimle alakali bir sorun mudur bilemiyorum zaten degiatirme nedenim buydu
-
su uzerinde atislarda asagi yukari mid 125 le ayni noktaya dusuyor pellet pek bir guc sikintisi yok arkadasin soyledigi sikintilari yasamadim ikiside vortex ti herhalde uretim hatalari olabiliyor
-
benim hem mod 125 im hemde mod 135 im var mod 125 i koyden bir arkadasa sattim pretector dm 60 in sonucunu vermiyor durbun olarakta hawke saraintiya dayanikli olmasi yonunden iyi zaten asil sikinti sarsinti
-
aynen hele su degerse daha da cok artiyor paslanma
-
benim baretta pozem var o bile paslaniyor ustelik ilk aldigim gunden beri siliyorum geciyor bastan kafayi takmistim ama herkeste ayni sorun var kaliteyle alakali olmayabiliyor .
iklim ortam nemi falanda etkili tabi ama hatsanin bu sorununu cok kisiden duydum gorunurde pas yok gibi ama silince bez kahverengi ve ray aralarinda gozle gorulur pas olusuyor .
-
scuba isine girince malzeme agir oluyor onu taşıması parcalari teferruati , atisa gidildiginde tek dolum zaten yetmiyor taşımak gerekiyor tupu falan ama bunlara katlaninca zevki ayri.
-
ben arkadasin at44 u doldurdum bir kere pompayla o an sogudum pcp den namludan kirma guzel kirabildigin surece atiyorsun
-
insallah sorununuz en kisa surede cozulur Allah kolaylık versin.
-
sonucu bizimle paylasin ilerde sorun yasayanlara yol gosterir her zaman basimiza gelmedigi icin tecrubelerimizi paylasmak onemli.
-
gerci ben kaliteli cifteye butce olusturmak icin bu aralar satisa cikaracagim seti mesaj sayisinin dolmasını bekliyorum.bi degerlendirirsiniz olmadi resimler profilde mevcut.
-
Desteksiz atista bile 30 m civari grupman yapilabiliyor tabi baslangicta kollar yorulunca destekli atmak sart .pcp tefarruatli ugrasmasi zor geliyor onunda zevki ayridir tabi.yerlide bircok yaliyi kullanmis biri olarak mod 135 en memnun kaldigim tufek estetik isabetli ve güçlü tavsiye ederim.
-
suntanin kotu yani hemen dagiliyor ve ciddi bir kirlilik yaratiyor kaplamasi parcalaniyor .
5 cm lik ahsap ile atislari yapiyorum oda dagilmaya basliyor bir sure sonra ozellikle ust uste gelen ikinci sacma ahsabi deliyor . Ama sekme yapmiyor .
bu arada ben mod 135 ile atis yapiyorum siz 25 ile sikinti yasamazsiniz tahminimce
-
bu arada tavsan orneginizden yola cikarak boyle kuvvetli havalilarla eger haraketsizse daha iyi sonuc alinacagi kesin cunku su bidonu denemelerimizde 100 m civari cogu av fisegi bidonu tutmazken havali delip geciyor ama zaten av tufeklerinde 40 m uzeri atis tavsiye edilmez 60 m uzeri ise biraz hayal gibi. Yinede bunu satip bir cifte almak gibi bir niyetim yok degil kiyabilirsem tufege
-
ilk tufegim mod 125 ti elden cikartip mod 135 aldim hawke durbun ve dm 60 la seti tamamladim simdi tadindan yenmiyor