moderator kullanbılıyormuyuz sumatrada
geometri45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
olan benım winchester selecte olacak
-
akıf abi bende 3 lıtre carbon fıber ısterım
-
nasılda haklı cıktım ar6yla asagı yukarı aynı olur demıstım cok gec dıyen arkadaslarada bence nısan da haber verılırdı o zaman erken gelırdı
-
fiat konusunda yurtdısında 500 600 dolara satılıyor dedıgınız gibi ama o fiat amerıkada orda ar6 s10 sumatra asagı yukarı hepsı aynı fıattabuna gore burdakı ar6 s10 fıatları ıle yıne aynı olur dıye tahmın edıyorum bence bu yaklasım mantıklı gıbı
-
Hayal kurmak güzel.Adı üstünde hayal ışte,onla da olmuyor onsuz da olmuyor ama olur Akif abim o da olur.Eğer birşeyi çok istersen gün gelir seni bulur.
Yeter ki zaman olsun,biraz da para olsun.böyle bir silah olunca da zaten talep te olur.
Anlattığınız türde ki silaha en yakın seçenek sumatra biliyorsunuz.
Inşallah zaman gelir de o da olur.Gün ola,harman ola....yakınmııı :)))
-
150 metre ıcın gayet evanıxlerın tetıgı ıle bunu yapmak maharet ıster tebrıkler
-
sacma dagılımı sokla ılgılıdır haklısınız ama crio sistem namluları yada optima namlu ları ınceleyın ne gibi farklar var iş sadece sokta degıl
-
air arms bende kullandım mukemmel sılah tum dunyada zaten en cok tercıh edılen pcp hangı sıteye baksam onu goruyorum yukarıda saydıgınız condor ve evanıx harıc yurt dısında uzmanlarınmı desem sozu gecenlermı desem tercıh ettıgı sılahlar thebon daystate fx hatta cogunda ucu bırden var ve max 50 ft tufek kullanıyorlar oda air ranger
-
yorumlarınız ıcın tesekkurler ısmınıde koydum buarada rita ibni rita annesının ısmıde rıta bu arada cok ıyı alıstık bırbırımıze daha sımdıden fermasında bıldırcın vurdum
-
crono sonuclArını merAklA beklıyorum gule gule kullAnın
-
yivsiz tüfekte namlu onemli degil diyorsonuz ama aksıne cok onemlı bence saçma atsanız bıle namlu kalıtesıne gore dagılım cok fark edıyor ve bır kac tur namlu var bu yuzden
-
bunun bır benzerını yaban tv de bende gordum istanbulda bir silah tamırcısınde idi adamda curhcill cifte falan vardı makarası oyle buyuk degildı ve ıstenıldıgınde ılave namlu takılabılıyordu tılkı avında kullanma amacı ıle
-
ınsalah bu sılahtanda caymazsın ramazan
-
evveli gun ankara beypaqzarından getırdıgım yeni drahter cınsi kopeğim simdilk ismini koymadım secersınde soyleyemedğim bir ismi var yeni bir isim bulcaz bakalım sımdılık alışma evresınde daha alısamadı bana bugun bende pointerımle bırlıkte saldım bıraz beraber alıssın dıye sonra egiğitimlere baslıycaz
-
guzel grupman
-
aslında iyi fikir buarada onumuZdekı hafta içinde gercekten gelıcem ankaraya ama gel ve don o kadar turgaytt abının yardımlarıyla drahthaar sahıbı olucaz donuyoruz pointerden hadi hayırlısı olmazsa bılgısayarıda getıreyım ben
babur abi senin konuyuda sabote etmiş gibi olduk ama goruyorsun abondene gelısıyor kusura bakma
-
galiba sorun sadece klavyede degıl oyle olsa halledıcem bırde virus belası var galıba format sart bundan oncekı bozulmustu togay daha yeni bunuda ucuz olsun dıye en ucuzunu aldım 15 ytl ye sımdı klavye ucuz dıye sorunu ona buluyom yada virus bulastıgından hal edıcez bakalım basımız bır rahatlasında
-
tesekkur ederım togay aynen senın dediğin klavyede proplem var bazı harfleri büyük yazıyor klavye bende düzeltmek için ugraşmadım dun
-
bu gibi sorlular ıcın oZel raNgefınder lAr vAr mesafeyi ölçüp Atıs etmemiZ gerekn mesAfeyi soyluyor mesala yuZmetre olcuyor yAnındada 80 metre gıbı at dıye bır komut bu soru ancak boyle bır aletle coZulur ama benım sAhsı fıkrım bıZIm atııgımıZ mesafe en cok 150 metre olacagına gore oyle cok faZla egım olmaZsa ( 20 derece üstü degil se) 2cm den faZla degısmeZ