gayet stabıl 36 atıs cok guzel ,mod ta cok guzel olmuş
geometri45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
12 guage demek ıstedın herhalde hakan bu durbunu takabılırsın tabıde efektif hiçbir faydası olmaz bu durbunlerı yivli ateşlilere taklıyorlar sadece uygun
ayagı kullanırsan sorun teskıl etmez 12 guageye takıcaksan red dot tak o daha cok işine yarar yada iladurbun takıcaksan da en cok 4x olsun -
hayırlı olsun caner abi supermiş gayet net
-
yaylı silların cogunu denedim hw 100 ü mü yeni sattım . halen x-stra fac air arms s410 kullanıyorum ama en cok merak ettiğim sey daystate air volf ve air ranger hız guc ve stabilite konusunda neler var cok merak ediyorum bizi bilgilendirirseniz cok sevınırım
240 bar ıla 200 bar arası 20 atıs yapabılıyor satbıl olarak hep aynı yerı vurursunuz 70 ft bır tufek ıcınde bence yeterlı 175 metreden yıne cok ruzgarlıydı bugun hava ama arkamıza alarak ruzgarı elektırık dıregıne attı bır abım daha once hıc havalı tufek ıle atıs yapmamıs bırı oda eleyle attı üçte üç yaptı benım beklentılerımı karsılıyor suan -
durbunu bırıne verdım gelınce onuda satıcam
-
bugun ılk grupman denememı yaptım fena sayılmaz gıbı ama eunjınle daha guzel sonuc verıcek galıba
bu gurpta eley wasp 30 grain pellet kullandım durbunde optıma 3-12x44 -
hayırlı olsun domuz ıcın super bır tufek olmus keyıfle kullanırsınız ınsallah
-
jsp pellet airarmsların sevdıgı pellet
-
evet iki tane domuz
-
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img267.imageshack.us/img267/2884/fotoraf0121.jpg]
[Resim Engellendi: http://img692.imageshack.us/img692/9656/fotoraf0127a.jpg]
[Resim Engellendi: http://img841.imageshack.us/img841/8012/fotoraf0125v.jpg]Uploaded with ImageShack.us
-
ip kesmek falan degıl mesela av da kullanılcak ıkı tur bıcak bır cakı dıgerı sabıt turden agzı bozulmucak yada zor bozulcak ve cok keskın olcak
mesala cold stelltanto su hosuma gıdıyo vıdeolarınmengeneyle 45 derece egıyo eskı halıne gelıyo tekrar arabanın kaputunu delıp gecıyo agzı bozulmuyo
boyle bır bıcak ıcın hangı celıgı tercıh edıcem -
benım bır rıcam var bıcak konusunda bılgılı olan abılerden celik turlerı hakkında bızı brıaz bılgılendırsenız mesala aus8in ozelliği ne yada sanmai okadar cok ceşit varkı hangısı neyı ıfade ediyor cok merak edıyorum
-
caner abi bu senın dedıgın pelletler degılde aynı sılahla 30 gr eleyı ve 16 gr jsp yı 45 derece atısla attıgımızda eley daha uzaga dusuyor yada eleyı 900 fbs ile 16 gr jspyi 1250 fbs gıbı hızla atarsak 250 metre cıvarında dusme oranları aynı ve daha sonrakı mesafelerde eley daha yavas dusuyor enerjısını korudugundan bu bc degerıyle alakalı bır sey galıba bu yuzden agır pellet daha uzaga gıder mantıgı bana da dogru gelıyor
-
ben ebaydan almıstım sızde alabılırsınız
-
rangemaster ın eteklerı hepsı bırbırnden farklı grupman icin 100 metrede denıyceksenız eunjın ıle deneneyın sıvrı uclu samyang bıle daha ıyı performans verıyor bırde bunlarda olmazsa 21 grain diana yada baracuda 18 gr jsp yi bıle sevmez ar6 bir sevmedigide eley magnumlar sakın alayım falan demeyın
-
taylan abi alem sin ya niye inanmayalım ben denk gelış 50 metrede iki atış yaptım oyle senin steyrle 5 atıs yapman cok normal bence
-
bencede abi bu tufek sokulmez
-
gule gule kullan kadir abi
-
kardesım dogru dıyonda gecen yıl ramazanın cıkmasını bekledım ovada bı tane kus kalmamıs benım arkdaslar 3 kısı 50 yı gecmıs vurdukları deepfrizde sonra rakı bıldırcın olayına gırıyolar hepsi oyuzden bunlar bıtırmeden bır kac ta bız sılah atalım dedık