bütün tercihler cifteden yana peki birbirine estetikten baska teknik olarak ustunluk lerı nasıl yani hangisini avda kullanmak daha mantıklı
geometri45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun gule gule kullanın
-
babam kanıma giriyo mustafa abi sat nevarsa diyo ne bu boyle pompa durbun bir sürü zımpırtı al baretta s56 diyo ucan kacan at diyo tabı ben ar6 yı satıp yıne s410 yada ıkıncı el revo bulabılırsem onlardan bırını alıcam ama ateşli yivsizde plan yapıyorum sımdıden bu arada 41o kalıbre bu fil oldurenlerdenmi oluyo
bu nasıl baretta
[Resim Engellendi: http://www.berettausa.com/assets/item/thumbnail/ImpMcarlo-12--45.jpg] [Resim Engellendi: http://www.berettausa.com/assets/item/gunlarge/impmcarlo12-o.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.berettausa.com/assets/item/gunlarge/impmcarlo12-dt.jpg]
-
bu aralar çifteler daha revasta sizce neden
-
3 kılo 100 gr evanix ar6 asagı yukarı butun pcp ler buarada gelir
-
hayırlı olsun
-
kac litre diye soduguna gore cc degil birde ben atayım ozaman 2 litre
-
Mustafa abi ilk 5 atış mı stabıl ondan sonra egrisi nasıl 25 atış yapar herhalde 100 bara kadar
-
stabilite bakımından fx tartışmasız en önde lakin daystate ürettiği hızı verebilen benim bildiğim birtek mustafa abinin air armsı oda ileri seviye modlu
-
slm ben izmir bergama 112 deyım ama akhısarda oturuyom belkı ayarlayabılırız bır seyler
-
gercekten cok gecmıs olsun bir anlık hata cok pahalıya mal oluyo
-
hayırlı olsun bende ar6 lıyım
-
tufegınız hayırlı olsun bende ar6 var ben diablo baracuda kullanıyorum bence 21 graın den hafıf pellet kullanmayın madem guc ıstegınız 21 graınnı tahrıbat etkısı cok guzel 30 garın eley wasp yada rabbıt hunter 24 graın onlar dahada etkılı
-
arkadasa bende katılıyorum eger guvenlıkten katınız ateslı sılah ısesonuc buyuk olasılıkla bırde ev gıbı dar alanda ısenız olumle sonuclanır malesef bızım kanunlarımızda daıma sucludan yana soyle bır ornek vereyım eger evınıze hırsız gırmıs ıse yatak odanızda degıl ıse bırde sırtı sıze donuk degıl ıse sız ona ates edersenız kesınlıkle sız suclusunuz boyle komık kanunlarımız bence mevzuatı arastırıp ona gore karar verın
-
ar6 yı dene 28 graın le
-
trokonya ve iskorpit te aynen dedigin gibi sıcak su ile yıkanır zehiri nötrelize ediyor ama bu arada da adamı haslamamaya dikat etmek lazım deniz anasında ise carpan yerde binlerce igne kapsülleri var bu yuzden kesınlıkle kasınmaması lazım birde tatlı su ile yıkamakta aynen kasımak gıbı i kapsullerı patlatıyor o yuzden tatlı su ile yıkamkta yok yapılacak carpan yerın uzerıne ınce kum yada pudra dokup bıcagın keskın olmayan yuzu ıle kazınıp denız suyu veya amonyak la yıkanması tabi bunların hepsi ilkyardım yanı sadece daha kotuye gıtmesını onlemek icin yapıyoruz kesın tedavı ıcın ıllakı hastaneye gıtmesı lazım ordada verılecek kortızon ve antıhıstamınık ilaçlar
zehırlerın yapısına gelırsek bu en cok yılanlarda farklı zehır turlerı arasında hematoksık(kan hucrelerını parcalar) norotoksık(sinir sistemini felc eder basta solunum sıstemı durur) kardıo toksık (kalbi etkiler) gıbı turlerı var hepsininde antidotu farklı ama turkıyede belli baslı yılan turlerı var geneldede avrupa engeregı antodotu verılır hasatalara -
abı en cok ona hastayım zaten ben varken kım ne derse desın basını bıle cevırmıyo gercekten cok asıl esas olanın ben oldugumu bılıyobende zaten soyluyorum kesınlıkle vurma azarlama yok dıye yaparsanız karısmam dıyom benı kabul ettı bır tek dıgerlerıne kızıyo
-
mustafa abı ına burda gunde en az 4 saat serbest cok efendı kımseye bır sey demıyo
-
ilkyardımın abcsı yanı bıldıgımız abc her zaman ılk bakıcagımız en onemlı olan
a- airway: havayolu
b- breath: solunum
c- circulation :dolasım
sırasıyla olay ne olursa olsun hep bunlara bakıyoruz ana mantık herzaman bu mesala trafık kazası kazazede baygın bızım ıcın en onemlı olanlar bunlar yanı ılk bakıcagımız airway yanı havayolun da herhangı bır ebgel var mı bunun ıcın hastanın agzın ve burnuna bakıyoruz nefes almasını engelleyen bır sey varmı mesela takma dısler yada aspıre ettıgı kan kusmuk yada kendı dılı ( bılıncı kapalı hastada gerıye kacarak havayolunu tıkar ne yapmamız gerektıgını daha sonra acıklıyıcam) yanı ılk hava yolunun acıklıgından emın olucaz
sonra sırada b var breath nefes alıyormu (almıyorsa cpr da anlatcam) dıye bakıyoz nefesde alıyosa
sıra c de cıculatıon dolasım nabız kontrolu nabzı varsa sorun yok
bu durumun devamını saglamak gorevımız ambulans gelene kadar hepsıyle ılgılı genekl acıklama sızden gelen sorulara gore yapılcak -
arkadaslar baronesı mustafa abı bana verdı baronesınde orduya gelme hıkatyesı baya renklı oldu baronesı almaya ambulansla gıttım donuste trafık kazasına rastladım ambulansta (tabıkı arjantın dogo var tehlıkelı dıyemedım halıyle) kazada otobusle mınubus carpısmıs gerede cıvarında ıkı olu 8 yaralı yaralılarda agır ambulansta baronesle bırlıkte 5 yaralı var ınanın hav bıle demedı onlara kazasız belasız yaralıları hastaneye ulastırdık boyle bır macera