bu videoları veya resimleri bi türlü göremiyorum acaba sorun nedir ?
sarhosbaki tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
siz bi harikasınız çok iyi iş çıkarmışsınız . başarılarınızın devamını dilerken darısı başıma diyorum
-
yine yeni harikalar çıkarıyorsun kendine abi
-
kadir abi hayırlı olsun
-
ellerine kollarına gözlerine sağlık iyi iş çıkarmışsın
-
belki yeni gelen arkadaşlar vardır diye yazıyorum arkadaşlar karsteam kuruludur haberiniz olsun beni burda yalnız bırakmayın :))
-
mustafa abi sana zahmet bi de karsteam yapsan çok makbule geçecek ama ...
-
yükleyemedim :(( özür dilerim
-
soldaki gamo pro magnum sağdaki ise gamo expandet foto makinem canon proshot a470 süper makine vallaa
-
saol cmblc da sanırım buralarda ya bu kültürü bilen yok ya da bu siteyi bilen yok tanıdığım tüm arkadaşları bu siteye yönlendirmeye çalışıyorum .
bakalım zamanla takım kurabilecek miyim buralarda merkezden çevreye doğru 15 dk yürüdükten sonra her taraf atış alanı dolu ben kendime bi yer ayarladım sürekli oraya gidiyorum . zaman herşeyin ilacı dır
-
selam arkadaşlar
ve beklenen oldu artık bundan sonra karsteam kuruldu artık karsta olan arkadaşları karsteam da bekliyorum artık bizim de bir teamımız var ne mutlu bize :)))
-
gerçekten bu frag 12 mermileri çok etkili
-
ilginizden dolayı tşk ederim ama bayii ye götürdüm arkadaş da 3 atış yaptı kaynağı da aynı ama onda da aynı şekilde oldu x işaretinin bir tarafı gibi atıyor ya sağa eğik ya da sola eğik oluyor bir tarafta toplamıyor nbikaç gün öncesine kadar böyle bi sorun yoktu sonradan oldu
yarın da dürbünü değiştiricem bakalım yine aynı şey oluyo sa tüfeği değiştirmeyi planlıyorum
-
slm arkadaşlar bende walter talon magnum var önceden sıfırlamıştım sonradan temizlemek için söktüm ve geri taktıktan sonra artık sıfırlayamıyorum nedense her 3 atışta kağıda bakıyorum ama nasıl oluyorsa düz çizgi şeklinde oluyor hiç üç atış yanyana gelmiyor düz çizgi şeklinde oluyor .
sizden ricam acaba dürbünde mi bozukluk var yoksa tüfekte mi ? bana yardımçı olursanız sevinirim