Merhaba arkadaşlar abiler tahmini olarak bir aydır bu hobiye merak saldım fakat üst üste gelen aksilikler sebebi ile başlamadan bitirme noktasına geldim. Bu arada konuyu inşallah doğru yere açmışımdır.
Bundan bir kaç ay önce arkadaşlarımın ısrarı üzerine tabanca ve tüfeklerin olduğu bir fuara gittim. Arkadaşlarımın hepsi kenedilerine 12 ve 20 cal. taktik tüfeği baktı oarada gözüme pcp tüfekler ilişti ve biraz bilgi aldım. Birde pcp lerden oluşan bir poligon gördüm ve bir kaç atıştan sonra tav oldum Neyse biraz araştırma yaptıktan sonra bana giriş için hitap ettiğini düşündüğüm kral puncher breaker s modelini beğendim ve formda ismini vermeyeceğim bir arkadaştan ikinci el olarak aldım. Tüfeğin yanında bir adet 4-14 40 dürbün bir adet scuba tüp ve kıvır zıvır lazım olan şeyleri aldım. Neyse tüfek geldi ve büyük bir heyecanla tüpü doldurmaya gittim birde pellet falan aldım fakat tüp itfaiyede dolmadı bende haliyle itfaiyecilere veryansın yaptım. Bşka bir itfaiye birimine gittim ordada aynı şey başıma geldi meğerse tüpün vanası arızalıymış neyse olabilir dedim. Bu tüp olayı hallolana kadar hemde yedekte durması için bir hill mk4 pompa aldım ve eve geldim başladım tüfeğe hava basmaya 200 bar doldu ve bir tane havaya bile olsa atayım artık yeter dedim veeeeeee aynı hüsran dejavu yaşadım, tüfeğin tüpünün arkasındaki pim ne hikmetse kırık ve silah ateşlemedi. O anda hissettiğim duyguyu size klavye üzerinde arif edemem. Ertesi günü faturanın kesildiği av malzemeleri dükkanını aradım ve sağ olsunlar çok yardımcı oldular kendilerine gönderdim silahımı "merak etme kardeşim gerekirse sıfırıyla değişim yaptırırız üzme kendini" dediler. Sonuç olarak bıraksammı acaba başlamadan diye düşünür oldum. Bir ay önce aldığım silah ve ekipmanlarımın tam olmasına ramen tek bir pellet bile atamamış olmamın üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim . Bu arada istanbulda bu işle uğraşan fazla insan yok heralde.