ben 2 gün önce hunting unlımıted 2009 oyununu aldım örüntü kalitesi güzel ama oyun sesleri harika heleki tüfek sesleri çok beğendim
melik tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
pardon abi görmemişim, sağol yardım ettiğin için
saygılar...
-
-
-
ben izleyemiyorum videolarıyoutube olanları sadece nasıl izleyebilirim acaba
saygılar..
-
-
abilerim ben forumu biraz dolaştım hatta fazla dolaştım anladım ki bu tüfek işi aceleye g elmez hele ki pcp işi hiç aceleye gelmez zaten şu an bi tane hatsam mod 80 var 2 yada 3 sene onla idare etcem zaten o zamana kadr forumdan pcp lerle ilgili bayağa bilgi sahibi olurum sonrada Allah'ın izniyle bir tane fx alırım
saygılar...
-
-
abilerim çok sağolun ben cevabımı aldım sentetik bana daha uygun hem ucuz çizilme sorunu yok tekrar sağolun
saygılar
-
Abilerim fx typhon t12 tüfek almak istiyorum sizce ahşap mı daha yakışır yoksa sentetik mi??
saygılar
-
-
mustafa abi bunu dürbün içinde kullanılabiliyormu? Veyadürbünler için kullanılanı da varmı
saygılar..
-
ben de kullanıyordum mod 80 tüfeğim de optima 4x20 dürbün iki parçalı ayak kullanıyordum her atışımda saçmalar dağılıyordubir grup oluşmuyordu oluşuyordu ama 20 30 cm'lik bir grup sonra dürbünü çıkardım gezini ayarladım şu an attığımı vuruyorum ama 10-15 metre de yerinde dürbünü çıkarırdım ya da daha güzel bir dürbün ve dampa ayak alırdım
saygılar abi..
-
peki bu lazeri de dürbün gibi ayarlıyormusun yoksa taktığın gibioluyormu
saygılar..