100bardan 200 bara 33 120 bardan 200 bara da 40 kez doldurursunuz
hacburak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
at44 5.5mm ye 6.35 namlu takılır mı?
-
-
-
namlu yere paralelse tabiki aynı sürede düşerler nedenide yere paralel atılan cismin düşey yönde bir hız bileşeninin olmamasıdır cisme etkeyen tek kuvvetin yatay yönde olmasıdır tabii bu teorikte böyle aslında tabancanın atış sırasnda yaptığı tepmeden ötürü yere paralel değilde bir açıyla atılacak olması ve bu yüzdende düşey yönde kuvvetin sin.aradaki açı kadar hız kazanması olur bu şekilde olursa aynı anda düşmez belirli bir mesafe çıkar (kuvvetin etkisiyle) hmax yani maximum yüksekliğe ulaşıncada serbest düşmeye başlar
-
yavv asıl konuya gelsek ne kadar güzel olur
-
ya neyse ne (koyun can derdinde kasapta et)
-
valla temizledim ama pek bişey çıkmadı namluiçi oring ide deiştim azıcık zedelenmişti onuda deiştirdim acaba ilk kutu pellet kaliteli çıktı zaten bi kutu iyi çıktı dierlerinde öyle atışlar yapamadım
-
teşekkürler namlunun içi kirlenmiş olabilir gerçekten onu bir temizliyeyim
-
iyi günler 3 hafta önce at44wx-10 aldım ilk aldığımda harikaydı 6 7 pellleti aynı deliğe atıyordum ama bu pazar bişey oldu her attığım başka tarafa gidiyor acaba pellettenmi kullandığım pellet gamo magnum
-
iyi günler
bende bahçedeki palmiye ağaçlarını kestim dallarını bir güzel budadım sonrada kurumaya bıraktım 3 ay kadar kurudu geçen haftada oku tamamladım okun fotoğraflarınıda haftasonu koyarım pek ahım şahım bişey olmadı ama 40 45 mt atıyor işte bide güzel ok yapabilrsek çok daha iyi atacağına eminim -
At 44 mu valla bende onu epey dusundm ama onu acaba yerlı sacmayla kullanablrmyz
-
peki gamo dan vazgeçtim 1000 tl de bütçem var diana mag. 460 bide 350 mag. var hangisi sizce aslında biraz daha zorlayıp airking mi almalı?
-
laser boresighter ım geldi gayet güzel paketlenmiş birazdan atışa gidip dener sizede yorumlarımı yazarım
-
hiç sormayın valla bir buçuk saat uğraştım 5 tane dübel parçaladım yerine takacam diye en son çekiçle daldm dayım elimden aldı da taktı yoksa parçalayacaktım
-
abi halletim o dübel ile cok saol valla yardımcı olan herkeze cok tesekkürler
-
hepinize cok teşekkürler simdi bi sorun daha var aynen grafikteki gibi yapıyorum fakat tetiği tüfeğe takarken yay fırlıyor nolcak bilmiyorum
-
üstad sende olmasan
-
2. büyük yay o çıkıntı ile tetik arasına giriyor
-
üstad o iki bıçağın arasına koyunca tetik sistemi tamamen kitleniyor simdi o yayı yakmayınca üstteki bıçak boşta kalıyor yani namluyu kurduktan sonra tutması gerekirken tutmuyor bende dedimki heralde bu zımbırtı araya girecek ama araya bir türlü sokamadım sabah 12 den beri uğraşıyorum moralim çok bozuldu.. bütün kara şişelerde inadına toplandı bu gün