power tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu işe merak sardın hobi olsun diye gereksiz yere uğraşma. Hocam biraz kişiselleştirme yap bari. Dikkatli bir şekilde barutu artır ne biliyim içine bir şeyler ekle kimyasallardan. çekirdeği kurşun yerine gümüş olsun. (vampir öldürür :thumbup: ) . yada vanilya at içine lezzetli olur. ;kihhik, .
    şaka bir yana riskli iş bunlar. bence fiyatta riske girecek kadar bir fark yoksa hiç bu olaya girme. Allah vermesin ufak bir hata üzücü sonuçlara neden olabilir.

dostum bence sen daha kolay bir proje yap. bunu başaramayacağın açık. bunun için tabanca firmaları Kompensatörlü namlu yapıyorlar ama yeterli olmuyor. senin yapacağın sistemler bir hayal olur. gerçek olsa bile astı astarı geçecek bir şey olur ki maliyet çok uçuk olur. bu da olmaz. zaten olsa adamlar yaparlardı. milyonlarca bütçeleri olan firmaların yapamadığını sen yapamazsın. u½%; demem icap edecekti ve sen zaten değiştirmişsin. ;şrofls;.

Silah umarex beretta elite 2. gamo round lardan kullandım memnun olmadım. çok takılıyor ve yavaş gidiyor. sanırım boyutu biraz büyük ve ağır. markasını bilmiyorum ama parlak metal renginde kutunun içinden çıkan poşetteki bilyeler (sanırım çelik) çok daha iyi atışlar yapıyor.

Bahsettiğim tabanca atışlarında olan bir şeydir. yoksa tek atış yapıan yada dürbünlü tüfeklerle olacak bir şey değil. ;tese;kkur

ama uyarlama yapılabilinir. uzun mesafeden tüfekle atış yapacaksın hatta dürbünün de var ama hava koşulları olumsuz. daha önce bu koşullarda atış yapmamış bir kimse ne yapacak illaki sezgisel atışlar yapacak. her zaman güneşli güzel havalar bulunmaz.

Arkadaşlar hepimiz standart ve profesyonel atış tekniklerini üç aşağı beş yukarı biliyoruz. en azından teorik olarak. ancak bunlar arasında olmayan ve çoğumuzun belkide kullandığı bir atış tekniği daha var. Free Shooting Technic yani Serbest Atış Tekniği.
    Bu atışın özelliği normal atış tekniklerinden bağımsız olması. Yani gez göz arpacıka bakıp hedefe teorik nişah çizgisi oluştup hedefe hat oluşturmayak, nefesi almak vermek tutmak, dizleri açıp biraz kırarak doğrudan hedefe yönelmek gibi katı kuralların olmadığı bir teknik.
    Bu tekniğin temelini doğallık ve doğaçlama oluşturuyor. Sezgisel bir yaklaşımla atışlar yapılıyor. Belli bir mesafeden ve mesafeyi tam olarak bilmeden hedefe karşı geçiyorsun istediğin tarzda doğal bir şekilde kendini en iyi ve rahat hissettiğin bir şekilde gözlerini hedefe dikiyorsun silahı hedefe doğrultuyorsun ve ateş ediyorsun. buradan hareketle istediğin gibi kafanı estiği gibi atışlar ve atış kombinasyonları yapabiliyorsun. hem eğlenceli hem de daha pratik ve yaşayan hayata daha uygun bir teknik. +;tuftabV#

Ben de MKE 7,65 var. Çelik ve üretim tekniği olarak mükemmel. Taşıması kolay hafif boyutu küçük. Her yanı da bildiğin çelik. Onbeş yıllık. Genelde olumsuz eleştiriler yapılıyor. ama iki üç yıl sonra temizleme ihtiyacı bile duymadan hem de eski fişeklerle atış yaptı. bana mısın demedi. takır takır iki şarjör (7x2=14) atış yaptım.
    Eskiden küçümserdim. Yabancı silahlara hayrandım. ama şimdi bunları okuyunca 7,54 kırıkkale nin kıymetini anladım. ;şrofls;.