ar6 benimde çok beğendiğim bir tüfek Allah güle güle kullanmak nasip etsin hayırlı olsun
lynx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Eee bu saat oldu ne resim var ne bi mesaj var ne yaptınız ankara team ?
-
-
Buluşma kaça kadar sürer 3-4 bulursa ben de dersaneden sonra gelmek isterim hem de yeni tüfeğimle atış yaparım
-
Yavuz, herkezi bekliyosunda sen nasıl gidecen buluşmaya?Abi merak etme onu da düşündüm ben
-
Üzerime fazife değil ama bu hafta başlığı ben açıyım dedim. Domuz gribi nedeniyle eğitime verilen bir hafta tatil vesilesiyle felan filan bu hafta buluşmaya katılıcam Ankara team'e yakışır bir buluşma olması dileğiyle Herkesi bekliyorum
-
Ankara team nerdesiniz saat kaç oldu bişi yazan yok buluştunuz mu neler yaptınız
-
Gelemiyorum
Sınavdan sonra acısını çıkartıcam ama, isabetli atışlar ankara teamsaygılar....
-
Zaten diğer fxlere göre çok basit bi görüntüsü var kundak oyuncak gibi duruyo üretimi devam etse fxin kalitesini düşürürmüş, (bence tabi) tabi diğer özelliklerini bilemiyorum sadece görüntü bakımından yorum yapıyorum
-
Cem abi sen de olmasan zaten konu açan olmıycak
ben de katılamıyorum, iyi atışlar dileğiyle -
-
biz bayağı kalabalığız, bu sabah 14 kişi vardı sanırım.
Serdarhavsut
Atikomu
Cmblc
Bulenth
Raptorx
Crow
Fender + 2 arkadaşı
Gmby
TheNighthawk
XeagleX
Baybars
Mrmataracıbu sabah olmayanlar:
Teknosman
Kyucel
ve diğerleri+lynx
-
Yavuzcum, senin Okçuluk antrenmanların yok mu? Nasıl yetişeceksin?
Sevgiler,
Cem abi okçuluk antrenmanlarım pazar günü
saygılar... -
Ben de el kaldırıyorum ama üniversite sınavı yüzünden ders ha ne? saatlerim uyuşmuyor İnşallah ilerde tekrar buluşmalara katılmak dileğiyle...
saygılar...
-
Hele bir sen uykudan gözünü yırt, gel de... Hava nasılsa basılır...
Sevgiler,
bence uyanamaz Cem abi
yarın başka bi işim olduğu için gelemiyorum buluşmaya katılan herkese iyi eğlenceler dilerim
-
Cem abi bi kaza geçirdiğini biliyodum da böyle bişi beklemiyodum çok geçmiş olsun
-
Cem abi ben 2 haftadır gelmek için can atıyorum da crow (abim) uyanamıyor ki bi türlü olmadı bu hafta XeagleX le gelirim İnşallah 5 eylülde buluşmak üzere
-
Batıkent te ben varım. Yalnız bu hafta bi koşturmaca, buluşmaya gelemedim. Birdahaki sefere isteresen birlikte gidebiliriz.
Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi.Batıkentte varsında 2 haftadır uyanamıyosun ki buluşmaya gidelim
-
Geçen hafta çok istememe rağmen gelememiştim bu hafta çok büyük bi sıkıntı çıkmazsa gelicem İnşallah
-
Büyük ihtimalle ben de geliyorum