Merhaba,
İstanbul'da ayarlı dürbün ayağı kaliteli bir şey nerede bulurum ve ne marka alayım bendeki PCP'ye uygun ? Kral Pitbull PCP ve dürbünümde Hawke Vantage 6-24x44
Teşekkürler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba,
İstanbul'da ayarlı dürbün ayağı kaliteli bir şey nerede bulurum ve ne marka alayım bendeki PCP'ye uygun ? Kral Pitbull PCP ve dürbünümde Hawke Vantage 6-24x44
Teşekkürler
Birde bu ayağı takamadım hala. Kutusundan çıkan aparat bol geliyor yuvasına, zaten plastik gibi bir malzeme. Varmıdır bunu pcp ye takabilen ?
bende alacaktim o ayaktan cok hosuma gitmisti utg. Neden olmadi 22 mm ray var tufekte
Valla taktım ama plastik bir malzeme Kral dan çıkan tam oturmuyor. Ayakları açarken kayıyor o parça. Delirdim
Birde hevesle güzel bir ayak aldım ama takılmıyor tüfeğe. Kendi aparatındada gevşek kalıyor
Aynen dert etmedim, Aksu Av da dürbün tavsiye etti bütçeme göre o da yolda takımı düzdüm Hawke Vantage SF 6-24x44 umarım memnun eder.
Aradı şimdi rahatladım. O delikler gez içinmiş bir ara açtık sonra bıraktık dedi tüfek son revizyonmuş o detaylar dert değil dedi. Git kullan bak huylandın yolla sıfırı ile değişirim rahat ol dedi. İyiki Kral almışım diye sevindim
Aradım İdris bey ile görüştüm fotoğrafları istedi bekliyorum. Sağlammı bilmiyorum daha atış yapmadım ancak hafta sonu tüpümde yarın geliyor umarım sorun olmaz
Valla canım sıkıldı, sıfır alet aldık ama 2. modifiye yok gibi. Şimdi ben mesafe vs nasıl güveneyim buna. Ayrıca daha tetiğine dokunmadığım aleti paketle yolla vs can sıkıcı iş
valf bloğunun olduğu govdede yaziyor olabilir.
Orada tüpün tarihi var
O tarih dediğiniz gibi tüpün tarihi.
Yarim revizyon diye bir şey duymadik.
Ardaslarin dedigi gibi sadece namlu boyu, namlu ucu dis ve atis sayısı iyilestirmesi yapıldı benim bildiğim.
Valla bende anlamadım işte, çünkü 30 Mayıs ta gelmiş geriye galiba arka tüp kaplaması siyah plastik yazılmış vs. Sanki piyasada böyle değil tüpün kaplaması. Bendeki en azından böyle. Ayrıca tüfeğin üretim tarihi neresinde yazıyor ben bulamadım
Konu güzelmiş orayada yazdım tam kafam karıştı ben revizyonlu diye aldım ama başka revizyonlarda olmuş ne iş çözemedim.
Öncelikle geçmiş olsun. Benim kafam karıştı, revizyonlular bir kaç hafta demiş arkadaşlar ben sormuştum farkını uçtaki 1/2 parmak diş denmişti bende var diş yani moderatör takılıyor yeni diye aldım ama tarihine bakıyorum 12/2016 yazıyor.Üretim tarihimi bu tüpün tarihimi anlamadım bir şey. Hangisi tam revizyon hangisi yarım tuhaf bir durum
Sn.Btekcan jumboyu pompa ile mi doldurmaya çalışıyorsunuz? zor iş,ama imkansız değil, kolay gelsin. Yukarda yazılanları tekrar edeceğim ancak bende bir sonraki tüfeğim olarak jumboyu , en fazla 2-3 gün içinde sonuçlanan servisi ve satış sonrası desteği nedeniyle tercih edeceğim gibi duruyor
Servis vs 10 numara çok okudum ama pompa ile akıllı işi değil vallaha bu sıcakta birde Ramazan da kriz geçirecektim. Scuba tüp temin edeceğim gibi
Öncelikle tüfeğinin hayırlı olsun jumbonun dürbün kanalı sitelerde yazmıyor 11 mı 22 mı?
Şu an öldüm Bu pompa ile şişirmek ne dert iş yahu helede sıcakta 5 kilo ter attım heralde ama 100 bar ancak oldu. Bunun için ya adam tutmalı veya bilemedim ne yapmalı
Ölçüye bakıp yazarım
Zaten teknik servisinde bi idris usta var sağolsun . Bence firma ona ödül versin çok yardımcı ve sabırlı diğer elemanlarından da çok memnunuz. Yarın hava nasıl olacak diye bile sorsanız kralın teknik servisi bize sabırla cevap arar
Valla sırf müşteri ilişkileri için tercih ettim markayı
Hayırlısı olsun bunu deneyin belki sonra yine hw100 alirsiniz.
Hayırlısı, bu tüfeğe tavsiye edeceğiniz bir moderatör varmı yoksa ne denk gelse olurmu ?
Fiziksel olarak anlayabileceginiz nokta orasi.
Sıkıntı yok revizyon görmüş hali sizdeki ozaman.
Teşekkürler, 5.5mm olandan aldım tüp büyük diye hoşumada gitti. Umarım iyi bir seçim olmuştur, W100 alacaktım ama o kadar profeyonele şimdilik gerek duymadım.
Namlu ucunda 1/2 unf diş varmi?
Namlu boyu kac cm uzerindeki ceket haric?
Dis varsa namlu boyu 58 cm ise yenidir.
Diş var bildiğim çünkü namlu ucunda ufak halka gibi parçayı söküp oraya moderatör takılabiliyor.
Merhaba
Daha bugün bir Kral Puncher Pitbull aldım üzerinde 2017 mührü vardı, şimdi bu aldığım acaba yeni revizyonmu değilmi nasıl anlarız ?