taylan91 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhabalar. Sitemizdeki bi abimizden aldığım mod 25 bugün elime geçti. Hatsanın tabanca yanında verdiği Pellicano peletleri beğenmedim. Silahın namlusuna uymuyor, büyük geliyor. Bunun için de, mermi hızı düşük olarak çıkıyor tabancadan. Bu tabancaya pelet önerilerinizi bekliyorum...

Özür dilerim. İnsani ilişkiler ve hitabet, benim çok hassas olduğum ve bir o kadar da dikkat ettiğim bir husustur. Ancak burada nerede hata yaptığımı anlayamadım. Söylediğim şeyi yanlış yorumlamanızda, "nesil çatışması" var diyeceğim ancak ardı üstü 1 yaş büyüksünüz benden... Sanırım "kalkışma" değil "kalkışmayınız" demeliydim... Bukalemun kullanıcı isimli abimizin iyi niyetimi idrak edebileceği kanısındayım...