hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin...şeytana uymadan hızlı kulanmadan keyfini cıkartman dileğiyle...
BYZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem bey hayırlı olsun.kazasız isabetli atışlar dilerim...süper bir dürbün...
-
Güzel buluşma olmuş herkez keyifli. toplu resimde çektirseydiniz arkadaşlar.
-
Bazı insanlar gösteriş icin herşeyi yapar.o gösterişcilerin bu aracları sokağa cıkartmasıyla oluyo.jeep nedir sen biliyormusun:? yada eskiden nasıl kullanılırdı.bu aynı traktörü tarlada kullanıpta biraz makyaj ve konforlu yapıp şehir ici yollara sürmek gibi. Hummermı hummer da dediğim gibi bir surecten gecti.askeri aractı makyaj konfor derken sehre indi...zevk bu tabi herkezin başka başka oluyor...
-
hiç bi araba bmw kadar sert sinirli ve asaletli duramaz hele o farları halka halka yandım(x5) /hiç bi araba mercedes kadar dayanıklı ve konforlu olamaz (s serisi helede )ve audi de bunların yakın akrabalarıdır (q7) ama jip olarak ilk başta porshe cayenne yatar gönlümde hı unutmadan bu arada wolksvogenin v 10 motorlu 320 kadranlı toureginide atlamamak lazım başta sevdiklerim ama diyerleride kötü diyemem (yanlışım olabilir düzeltirseniz sevinirim kendi görüşüm)
Görüşlerine saygı duyuyorum hatta zevlerine diyelim ama şunu ilk önce ayırt edelim.jeep sınıfı ve suv sınıfı.bmw x5, mercedes (sokaklarda gördüklerin) audi Q7 hele hele porsche cayenne wv toureg bunlar suv sınıfıdır jeep değildir.yada jeep ler kadar arazi aracına yönelik değildir urban cars denilen şehir otomobilleridir. bir range rover ve land rover vardır ki ingiliz efsanesi.buda ingilizlerin hem ciftliklerde hemde şehirler arası kullanımda süper bir aractır.benim favorim land rover discovery.üstüne varmı bilemiyorum... -
Mehmetçik-1'in yakın muharebe ve hücre baskınlarında kullanılmak üzere lazer takılabilen 3 kilogram ağırlığındaki karabina versiyonu da bulunmakta. Silah 7.62 mm çaplı mermi kullanan G3'lerin NATO anlaşmaları nedeniyle artık kullanılmayacak olmasından dolayı Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından yeni bir silah olarak tasarlandı. onu bunu bilmem h&k 416 bence süper oldu.isabetli bir karar.askerlerimizin ellerinde o silahlar ölüm kusar...
-
Tüp dediğimiz ampulun icindeki gazların acıga cıkmasından olabilirmi:?
-
Siteye yeni üye olduğum için ancak yazıyorum, Hayırlı olsun Mustafa bey..böyle önemli bir başlık neden güncelliğini yitirdi üzüldüm..
güncelliğini yitirmedi arkadaşım.Mustafa bey o kadar cok yenilik yaptıki hangisine saldırıcağımızı şaşırdık -
Dadaşlardayın demek... sorununu biliyorlardı hazırlıklı olunması icin alıştırma yaptırıyorlardı tabi. bazı arkadaşlar g3 hala 1 numaralı tüfek diyorlar neye dayanarak diyorlar bilmiyorum valla...
-
Lamek askerliği nerde yaptın jöh olarak:? bu arada arkadaşlar gercekleri unutuyorsunuz. bugune kadar hangi catışma taciz atışlarının dışında 800 metre civarı yapıldı:??? catısmalar genel olarak 600 metre ve yakını mesafelerde ,zaten pusu kursanızda yakınlaşmalarını beklemek zorunda kalınıyordu.yanlışım varsa düzeltin ben bugune kadar uzak mesafe catışması görmedim.sadece caydırıcı taciz atışı yapılırdı o kadar.( dikkat edin uzun namlulu tufekleri katmıyorum bu işe.g3 ve ayarını söylüyorum.) bence gec bile kalınmış bir girişim.kimbilir kimleri zor durumda bıraktı dağlarda catışmalarda G3 illeti...
-
ya bu nasıl iş ya?:? burası ticaret hanemi arkadaş...Bürokrası işi bu ya. heryerde aynı olması gerekli değilmi:? ayak üstü adammı dolandırıyolar yani.. .birkac arkadaş 16 milyona yaptırdım toplasan 20 milyon 3 gun surdu diyor kimi arkadaş 10-15 gun surer 400-450 diyor.bu nasıl iş ya:????? hadi zaman uzamasını şehirden ilceden nüfus yogunlugundan anlarımda fiyat noluyo onu anlamadım.dolandırıcılık bu ya.....
-
Bunun daha ötesi var diyosun yani Abovvvvvv
-
Exador ( Fatih ) senin yüzünden yine olan bana oldu yav ...Tüfek alıcam dedim hanıma ozaman bende rainbow elektrik süpürgesi alırım dedi.Öyle böyle derken ekmek makinasında karar kıldık. Yine ben icerdeyim ...abi ona para ver buna para ver yok hanıma sus payı derken para biticek fişeklerini alamıycam nasıl iş bu ya...
-
Evet onu bende duydum. motorla ilgili video akillitv sitesinde var.
-
MTT firmasının yaptığı helikopter motorlu motosiklet.İlk denemelerde 227 mhp (yani 365 km) hıza ulaşmış iki tekerlekli canavar... (youtube olmadığı için videosunu koyamadım resmini buldum)
[Resim Engellendi: http://www.pic-city.de/thumb/837/mttzx0B0JOA.jpg]
Teknik özellikleri:
Engine: Rolls Royce Allison 250 series gas turbine
Power: 320 HP @52,000 rpm (286 HP @ rear wheel)
Torque: 425 ft/lbs @ 2,000 rpm
Output RPM: 6,000 rpm
Compressor Speed: 54,000 rpm
Weight: 500 lbs
Frame: aluminum alloy
Fairings: carbon fiber
Rake: 27 degrees
Seat Height: 31.5 in
Wheel Base: 68 in
Wheels: 17" carbon fiber, Dymag
Tires - Front: 120 60ZR17, Pirelli - Rear:200 50ZR17, Pirelli
Brakes: 3x320 mm floating system- 4 piston calipers, Brembo
Shocks: mono-shock adjustable oleopneumatic, Ohlins
Front Forks: 55 mm inverted
Fuel: diesel, kerosene
Fuel Capacity: 8.5 gallons (34 liters)
Lubrication: dry-sump/3.5 quarts turbine oil
Transmission: 2 speed automatic
Rear View: rear mounted camera with LCD color display plus side mirrors
Seat: single or double
Colors:i nfinite custom colorsprice: 175.000$
-
Fatih ocağıma incir ağacı dikilicek senin yüzünden. T14 , airsoft derken aldık başımızı gidiyoruz...su modifikasyonları bi ara anlat bakalım nasıl olsa yapamıycam okuyup derdine yanarım artık...
-
fazla yuklenmeseydin
-
Barış silah ruhsatını sen ne kadara cıkarttın:? kac gunde oldu bitti:?
-
G3 e nolmuş:? benim haberim yok olaydan:??? exador veli abiye not yazdım bakalım haberi gelicek...hanımda beni oyucak.bakalım sonuc ne olucak
-
peki silahın ilk partiden olmadığını nerden anlıycam yenilerinin ustunde 2008 mi yazıyo