ARKADAŞLAR MOD 95 İN KUNDAĞINDA İKİ TANE İÇ İÇE GEÇMİŞ VİDA VAR ACABA NASIL SÖKÜCEZ BUNLARI BİLEN VAR MI???
monstervalley tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce alp hala kullandığım MOD 95 e bugün ozaman yanında gelen 3*7 20 optimayı çift parça ayakla stopersiz falan direk taktım yarım yamalak sıfırladım.2 gündür kullanıyorum.
Yinede memnunum 50 metreden 1,5 litre su şişesini indiriyor..zaten bu dürbünler 30 liralık dürbünler nolcakki... -
sağolun arkadaşlar bu konuyu açtıktan sonra bayi bayi gezip buldum..o-ring olduğunuda öğrendim....
-
ARKADAŞLAR 1 YILDIR DÖNEM DÖNEM KULLANDIĞIM MOD 95 MODEL HAVALI SİLAHIMIN PELLETİ KOYDUĞUM CONTA GİBİ ŞEY YARILDI!!!
YENİSİYLE NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM.BİR KERE ÇIKARDIM EVDEKİ MUHTELİF CONTALARI DA DENEDİM AMA ÇOK BÜYÜK GELDİLER.
YENİSİNİ NERDEN BULABİLECEĞİMİ BİLEN BİRİ VARSA ÖĞRENEBİLİRMİYİM...İŞTE RESMİ...
[Resim Engellendi: http://a.imageshack.us/img819/246/s5000804.jpg]
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....
-
oluyor teşekkürler
-
ben taze bir sas 95 kullanıcısı olarak sana x20 comboyu tavsiye ederim.
-
hangi pellet tipini kullandığınız fark etmez, evinizde veya odanızda;
-dürbün yada gez göz ayarı,
-şişe kapağı parçalama şampiyonalarını,
-1 tl nin orta sarı bölümünü çıkarma müsabakalarını,
-"bak bu peleti yeni aldım gel balkondan sıkalım bakalım nereye kadar gidecek" denemelerini-"komşunun evine(dükkanına) fare girmiş bir bak istersen" operasyonlarını
-geceleri yada akşamları yarasa safarilerini
Sakın yapmayın, yaptırmayın. Bu saydığım maddelerin hepsini yaptım sonuçlarını merak edenler;
-dürbün yada gez göz ayarı: "Kapıda 17 adet delik hemde önlü arkalı"
-şişe kapağı parçalama şampiyonaları: "Ayağımıza batan PET şişe(şarapnel) parçacıkları "
-1 tl nin orta sarı bölümünü çıkarma müsabakaları: "Deli gibi sağa sola fırlıyan seken pelletler 1 büfe camı 1 kahve fincanı"
-"bak bu peleti yeni aldım gel balkondan sıkalım bakalım nereye kadar gidecek" denemeleri: Henüz bir şikayet gelmedi ama cam kırılması sesi duymuştuk:)
-"komşunun evine(dükkanına) fare girmiş bir bak istersen" operasyonları:Bilimum yerlerde pelet izleri, =kaş yaparken göz çıkardın biz fareyle yaşamaya razıyız sen yeterki git= şeklinde psikolojik savaş:)
-geceleri yada akşamları yarasa safarileri: olayın aksiyonundan olsa gerek açık olan pencere yerine ortadaki cama nişan aldım.... gerisini siz düşünün...
AMAN DİKKAT!
-
Hayırlı olsun.Sizle "TÜFEKDAŞ" olduk.
-
Teşekkürler.Elinize sağlık.Hem parçlayıp hem toplamak bide bunları yaparken fotoğraf çekmek.büyük iş walla