sanayi ye yolun düşerse az miktar yeşil kauçuklu bazlı gres al yağcılardan,yay a gres i sür titreşimi keser, piston yüzeyine yeşil gres sürme,stoeger de 2 kere denedim stabilliğini bozduğu gibi ne hikmetse 100 mt de şişe kıramadım,yeşil gressiz kırıyordum,yan etki yaptı,
benim mod48 in piston yüzeyine silikon gres uygulamış bir abimiz,tüfek acayip stalbileşti eski haline göre,tavsiye ederim, yay a yeşil gres uygulamışlar piston yüzeyine silikon gres,silikon gres i uygularsan yağ damlatmana gerek yok,
ve hava transfer deliğin den yağ damlatmamanı bir kez daha söylüyorum,daha da demiyeceğim tüfek dizelleme yapar,piston contası ömrü azalır,namlu oringi erir,tüfek dizelleme yaptığın dan kundak bağlantı vidaları gevşer durur,benim stoegerin kundak vidası ne zaman gevşedi biliyormusun,piston a yeşil gres uyguladığımda dizelleme yapmıştı ondan,
saçma yerleştirdin yerin çecresindeki şeffaf renkli conta sakın onu çıkarıyım deme sökerken hasar verirsin,,normal oring deyil o,boyu da uzun derinlemesine,bulamazsın başka yerde,