Tamam bunu duyan bayiler hemen burayı şikayet eder:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teknik servisi olmayan tüfekler:D Bunada şükür diyelim:D
-
En kötü pcp en iyi yaylıdan daha iyidir bence kırma olayı bizi bozar:D
-
Airforce tüfekler oldukça güzel tüfekler tamamen parçalanabilmeleri ve tüfeğe benzemelerinin getirdiği bazı avantajlar mevcut:D
şekil 1a
http://leupyscustomshop.co.uk/content/galler…0nos%20crop.jpg
-
Uspsle gelen ürünlerde gelende sorun çıkmadı kendi açımdan.
-
Şu bir kendinize sorun bu tüfek amerikadaki sivilere satılan bir tüfekse ki satılıyor diye biliyorum.Çalınsa ne çalınmasa ne...Bayrağın indiği bir ülkede bir tüfek çalınmış çok mu?
-
Bayiler satabilir burda. şimdi fiyatları baz alırsak yurt dışında 1250 dolara cricket var burdan 1550 euro bu 750 dolarsa burda 930 euro fiyat çıkar.60 euroda Türkiye faktörü desek 990-1000 euro yapar.
-
http://www.airguntube.com/video/AR_P12_Review_-_Part_2_-_AGBR_75
crono inceleme 175 bardan 110 bara yapılan 45 atış
-
Ülkemizde satılan en ağır 6.35mm saçma hangisidir. 40-45 grain civarı lazım yeni tüfeğim için.
-
Grupman bir yere kadar hadi beyler 400e:D
-
.308 ve .408 yapanda var bu seriye:D
-
Sıfırını bulmak zor.Sumatralarda tüpünde sorun vardı.Hatta bir firma baya zarar görmüştü bu konudan toptan işleri bıraktı.Bakıcaz bu ay paylaşım yaparım Allah bir keder vermezse.
-
Sanada bir tane alacam escapeten:D 400 metre kara şişe takla atırmaca:D
-
Onda sıkıntı çıkar tanıyorlar onu:D
-
ShoeBox var işin ucunda görüren onu getirmesi çok daha kolay kompresor de geçer.
-
Kaç fpe üretiyor acaba?
-
Ucuz alternatifler arıyoruz. 4500/4700 civarı fx 400e vermek çok pahalı kalıyor:D
-
6.35 kullanan yok mu?Genel anlamda hep .22 var Türkiyede kimsede yok mu .25 modeli condorun?Asıl istediğim .257cal borulu modu.O sonraki adım olucak.
-
25.4 graini 1145 fps ile atıyor 73 fpe üretiyor.
-
Sizce 6.35mm(.25cal) airforce escape bu iş için yeterli olur mu?
43.2 graini 1010 fps ile atıyor. 97 fpe güç yapar.Bunu yanında fx no limit ayaklarla beraber set düşünüyorum. 213cclik tüp belki yetmez o nedenle 500cc alıcam.