Bu hafta geline geçer arada 1-2 hafta bazen oynayabiliyor.
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat abi vector optic oldukça iyi daha öncelerde alıp kullananlar var.Artı kılları oldukça ince dürbünler.
Benim hoşuma giden http://www.aliexpress.com/item/Vector-Op…/375774549.html var
-
Silahın eksik tarafı bizdeki mevcut ithal tüfek satışlarının ardındaki teknik servis yönü olur.Aynı pcp pompalarda olduğu gibi belli dönemlerde bakıma ihtiyaç duyacağından.Bayide hadi 2 yıl geçti ben artık bakmıyor dediğinde olay bitmiştir.2-3 sene sonra kenarda yatar. O nedenle ithal tüfek olayı 2 kere düşünmeyi gerektiriyor.Ya bozulmıcak yıllardır teknik servisi olan bir tüfek alıcan(hw100 gibi).
-
-
http://www.airguntube.com/video/REVIEW_-_HATSAN_Galatian_14_Shot_Air_Gun
-
Bir Divriğili olarak sizleri kutluyorum:D
-
Adamlar sivilde ar-15 tarzı tüfekleri veya m24 vari bolt actionları kullanıyor.Sanki sivilde g-3 verdiler biz atmadık:) Ateşli silahlarla işlenen suçların sadece %13ü ruhsatlı silahla işlenen bir ülkede bu kadar yasak sınırlama neye.Ad vermiyim yetkililerle konuşuruz.Yivli tüfek işi ne olucak soruyoruz.Yivliler suikast silahı diyor hey Allahım ya tövbe tövbe.Dünyadaki en öldürücü yakın mesafeden bildiğim kadarı ile hiç bir yivli tüfeğin güç olarak kolay kolay yetişemediği yivsiz av tüfeklerini peynir ekmek gibi satıyorsun.Yivliye gelince yok efendim alır manyağın biri milleti uzaktan öldürürde falanda filan.Adam çantasından av tüfeğini çıkarıp duraktaki diğer bir kişiyi öldürüyor.Balistiği daha olmayan bir silahla sonra yok öyle yok böyle.Yeter
-
Keşke amerikada müslüman doğsaydım diyip noktayı koyayım mı:) Vallaha yazık burda herşey pahalı vergi manyağı üzerine tekellik diz boyu.Savaş çıkınca artık av tüfeği ile savaşırız:)
-
http://youtu.be/xP3MxENNah4?t=23s aklıma 23-26 sn arası geldi her halde nano suitteki eleman bu herif:)
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu 2-3 tane bişey alıcam bakalım sorunsuz elime geçsin.Sonra pistlerdeyim:)
-
Amerikadan ürün almak için hangi kargoyu öneriyorsunuz.Amerikada ptt gibi bişey yok mu yav:)
-
Yani tabi olabilir ama yine benim mantığa ters...
o silahla kaç metre atış yapabilirsin? yine aynı...
Tepme var mı? yok (atış talimi için)
ava çıkabilir misin? Hayır
e ne anladım ben bu işten...Tepme burdaki tepmeydi hocam size değil:)
-
-
Big borelar o kadar pahalı değil.Bir condor alıp amerikadan 650 dolar+ 150 dolar kargo= 800 dolar falan tutar üzerine 400-500 dolar namlu tüp falan desek 1300-1400 dolara .308 cal mi desem yoksa .458 cal mi desem 200 fpelik tüfek sahibi oluruz ki 22lrler 120 fpelerde:)
-
Yemediğim canlıya atış yapmamak gibi bir politika sahibiyim.Forumda biliyoruz kara şişe manyaklığı var ve yaygın beni bozar kara şişe ve türevleri.Tavşan-ördek gibi hayvanlar yenebilir duruyor bence.Gerisi canilik.(Bu dediklerim av tüfekleri için geçerli yanlış anlaşılması yada anlamak isteyen istediğini anlar:) )
-
Türkiyede yivli alınmaz.Alıcan bigbore 100 fpe üzeri iş yapar yok ruhsattı yok ormancıydı yok emniyetti yok taşımaydı hele hele yok mermi istikakıydı hiç uğraşılcak işler değil.Alıcan bigbore bakıcan keyfine yasalar el verirken bir tane almayı düşünüyorum.
-
Her bir mermi 42 dolar fiyatında( A.B.D ) burda her halde 300 lira falan olur:)
Silahın geri tepme güçü 277 fpe:) mermi güçünü siz düşünün
-
Genelde havalılar için düşündüğüm uzun mesafe için Ön merceği büyük arkadaki zoomu küçük 3-12x56 4-16x56 veya bunun gibi 4-50x75 gibi dürbünler iyi olur diye düşünüyorum. Uzun mesafelerde dürbün clickleri yetmiceğinden en düşük zoomda atmak daha mantıklı.
-
500 metreden bademcik ameliyatı yaparız artık:)
-
dünyadan haberler sende ağabey
Farklı ne görürsem paylaşıyorum.