Airforce escape diye model var onda ilk on atış 100-70 fpe arası 213 cclik tüp ile.490 cclik tüp ile iyi iş yapar diye düşünüyorum.Zaten scubaya bağlar öyle atarım.Tüfeği alırken airhog marka tüpte almayı düşünüyorum.
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rüzgardan ötürü hep aklım .25 te aslında.
-
30 grain 5.5mmluk bullet tipi pelleti 1200 fps de mi atmak
Yoksa
50 grain 6.35mm bullet tipi pelleti 925 fps de mi atmak
iki tüfekteki güç 95 fpe civarında
Amaç 200-400 metre arası mesafe atış yapmak.Tavsiyelerinizi bekliyorum
-
Ben Bülent abiyle bir konuşıyım Maksempınarda olursa oraya gideriz olmazsa demirtaş yeniden:)
-
Her halde 500 tane ince mehmet attım demirtaş barajına:D
-
Bu pazar maksempınar köyü yapıcam isteyen gelmesin
-
Ben tek tabancaydım:)
-
Nahsıl olcak:D
-
Bu arada katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:) birde gelen olsaydı iyi olurdu
-
Bişey dicektimde banlarlar diye bişey demiyorum:)
-
Riske etmemek en mantıklısı senede bir tüfek gibi yeterli.Ama bu işi ticare dökmeye çalışırsak kısıtlamalar gelirse bayilerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz:)Tahminimce sistem yılbaşından yılbaşına sıfırlanıyor.Bir yılda max 1500 euroluk 1 şey alabiliriz.
-
Breaker ne ayak metehan Gör eder o dürbün adamı
-
Herşeyi yazmışsınız.Artık çoğunluk gizlenen prosedörü biliyor.Daha öncede yapılmış ancak üstü örtülü kalmıştı.
-
Süpriz var yakında:) hatta abili kardeşli olucak:)
-
çirkin mirkin fiyat olarak bence ideal.Modifiyeye açık.Hafif/modern görünümlü diğer tüfekler uçtu baya bi 7 bin liralardan 5000 liralardan off off:D
-
Ben tek bile olsam giderim:) buluşma yeri yine ikea otopark gibi görünüyor. Saat 10:30.Tekrardan bir yoklama yapalım sayı gelsin(yok la o kol komutanlığındaydı:))
-
6.35 condor olsa tadından yenmez.Ama bizim ülkede hiç satılmadı:D
-
Millet tabanca versiyonunu .357 yapmış. http://talonairgun.com/forum/viewtopi…2a8465c578f1490
-
10 atış yapıyor tüfek 213 cclik tüp ile en yüksek güçte 10 atışdan sonra düşme çok oluyor.Buna 490 cclik tüp taktımı 20-25 tam güçte atış yapar gibime geliyor düşükte daha fazla.
-
.25 cal için değer 98.5 fpe modlu değil standart hali.660 dolar 149 dolar kargo tutuyor. 800 dolar tüfek bence iyi.