Bildiğim kadarı ile bu kalibre (22lr) ile avlanmak yasak.Tüfekte taşıma ruhsatı avlanılmadığından verilmiyor diye biliyorum sadece bulundurma ruhsatı var o da 5 yıllık 960 tl idi( zam gelmediyseki ihtimal yok kutular dolmalı:D)Her neyse bide aynı istikak bundada var bildiğim kadarı ile 200 mermi yıllık.Sen av yasak olan tüfeği niye satarsın(atış amaçlı diyicez bir çoğumuz) Ancak devletin gözünde bunlar suikast silahı herkese verilmemeli 200 mermiden fazlasını ne yapıcaksın savaşa mı gidiceksin 200 tane adama yeter. bir ... git ya diyesim geliyor:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1190 dolara var .22 lr cz455 model tüfek düşünüyordum 40 grain mermiyi 1100-1200 fps gibi hızlarda atıyor o da yaklaşık 120 fpe güç yapar.Yıllık mermi istikakı olayı olmasa havalı hobisinden vazgeçerim ancak. yıllık vergisi (sanırım 5 yıllık 960 lira olması lazım bulundurma hadi bunda sıkıntı yok) + 200 mermi nedir ya ben bir haftada 1000 pellet attığımı biliyorum. Daystate wolverin 100 fpe güç üretiyor neredeyse bir .22 lr kadar ha fiyatı yurt dışında 2400 dolar civarında Türkiyede her halde 2700-2900 euro seviyesine dayatılır.( 7500-9000 lira seviyesinde olur) Talon alıp modlamakta mümkün .25 cal almak mesela.(hi flow tüp ile 230 fpeleri görüyorlar http://www.midwayusa.com/product/516182…point-gas-check) gibi bulletleri atarak.Kafa dolu anlıcağınız
-
Evet sanayide açtırdım 5 liraya
-
Önceki mesajda arkadaş yazmış direk otuyormuydu diye ilk geldiğinde girmiyordu diş açtırdım onun için yazdım oturmuyordu diye.
-
-
-
Galatian namlusuna girmiyordu.unf 1/2 inch o da 2.54cm / 2 gibi bişey oluyor 12.7mm yapıyor. 0.7mm fark ile girmiyor.Evet yaylılarada uyumlu hatta yaylılar için üretilmiş bence veya farklı bir amaçla üretilmiş ama ses kesmesi çok iyi.En azından benim tüfekte mükemmel.
-
Galatian için aldım zoriyede bişeyler uydurucam.
-
Evet namluya geçirip alyan sıkma ilk hali ancak ben diş açtırdım.1/2 unf olan her tüfeğe sorunsuz takılıyor.
-
moderatör 12mm iç çap ile geliyor.Diş açılmamış şekilde.üzerinde 4 adet alyan var dişsiz şekildede kullanılabilir kırma namlulular için.Komple metal iç yapısıda.
-
5 liraya diş açtırdım.On numara aldu.Konilerin merkezinde delik var sesi çok iyi kesiyor.
-
Namlu dönmüş olabilir.Öncelikli olarak namluyu sökün. Namlu üzerindeki 2 adet vide yuvası olması lazım onların üste gelicek şekilde olmasına dikkat edin.
-
50 lira kapıya kadar kargo beleş:D
1/2 unf 1/2 inch oluyor.
-
Evet da 1/2 unf diş yok 12mm namlu iç çap var yaylılar içinde ideal bence.Hafta sonu diş açtırıcam.
http://dx.com/p/tactical-alu…be-black-227422 ptt kapıya kadar getirdi saolsunlar.
-
-
Doğrudan bayiye git o zaman forumdan Doğan de bişeyler yaparlar.Farklı dürbünlerde vardı orda bir göz at ederim.
-
Ben söktüm isabet arttı sadece namluya daha özen göstermeniz.
-
abi o gün kanıma girdin ya at44le yatıyorum at 44le kalkıyorum :)bu arada bu ay bozkuravdan optima 3-12x44 dürün alıcam alırken ne diyeyim nasıl tanırlar
Bayiden alıcağına forumdan almanı tavsiye ederim. 80-100 lira arası bulabilirsin.
-
Bu gece 12.5 milyon çıkınca bana yarın ankaraya gelirim:D
-
Gtk 280(280cc) otomatik .357 cal(9mm) 130 fpe güç üretiyor.