Yaz beni mekan sahibi:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abdulazeez Redha kendisi cricket kuveyt dispirtörü.Baya Mailleştiğimiz var.Edgun işi olmasaydı 3-5 parçalara ayrılmış onla anlaşıcaktık:D
-
-
-
Namlu boyu, tam tur yivset uzunluktaki dönüşten tutun.Pellet yüzeyine kadar hepsi etkiler. Ağır mermi yüksek hız her zaman avantajdır.Kim ne derse desin.Demiyorum 10 grain ile 1500 fps. 50-150 grain arası subsonic sınırına yakın değerler ideal atıcılık
-
Wolverin 55 graini 900 fps ile atıyor. 12-15 atış bence yeterli.İstikaksız 22lr gibisi yok:D
-
60-70 grain civarında pelleti 900-950 fps civarında atsın yeter herhalde:D Yoksa 1000den sonra pellet sapıtır diye tahmin ediyorum.
-
Bir alternatif daha var fazla yapılan birşey değil.Bt-65 veya galatian alınıp .30 namlu takmak ve modlamak.Forumdanda Alitekin arkadaşın bt65 .22 için setkur vidasını sonuna kadar açması ile 30 grain pelletleri 1100 fps civarından attığını biliyorum o da 80 fpeye tekabül eder.19 atış atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. .30cal (7.62mm) namlu birde pellet için kalıp lazım o da işin başka bir zevki:D
-
En başta dediğim gibi daystate wolwerin tam istediğiniz gibi. alıcaktım ama euro engeline takılıyor.1500 eurodan fazla yurt dışı fiyatı.Dolayısıyla bireysel ithalat olarak getirtemiyorum.
-
6.35 ve üzeri 150 metre ve üzerinde daha isabetli olucağını düşünüyorum.
-
Bossun espirisi.air ranger 25ten 2 kat fazla atış vermesi.
-
Tüm yabancı forumları neredeyse tamamına yakınını okudum.1-2 örnek dışında silah namlusunu değiştiren yok o örneklerde condor marka silah sahibi kişiler.
-
Yakın zamanda cricket .357ler gelicek bildiğim kadarıyla onada bir göz atabilirsiniz ama kaç fpe bilmiyorum.
-
İsteğinize en uygun tüfek daystate wolwerin ancak fiyatı uçuk yurt dışında bile 2500-2600 dolar seviyesinde.
Royal güzel tüfek ancak her zaman ts namlular bana itici gelmiştir.
Air arms kaliteli güzel bir pcp ancak regülatör yok bildiğim kadarı ile çift tüplü olması regülatöre engel.
Benjamin marauder amerikanın hatsanı desek yeri var.Atış eğrisi iç açısı değil.
Fx boss .30 cal olmasına rağmen 76-78 fpe üretiyorki.Aynı güçü daystate air ranger 6.35tende alabilirsiniz.Ayrıca cricket .25lerede bakabilirisiniz onlarda 47 fpe güç üretiyor fena değil bence.Compact,isabetli,güçlü bence işinizi görebilir.
-
Bu arada boss için verdiğim fiyat yunanistandaki bir bayinin satış fiyatı fabrika vaya ana dağatıcı değil ondan biraz pahalı.
-
Ahmet abi olay burdaki tüfeği ucuza almak değil olmayan tüfeği almak yoksa bayilerle alıp vermediğim birşey söz konusu değil.O nedenle olmayan tüfekleri alma taraftarıyım böylece bayilerde madur olmaz.
-
Cricket standart 949 euro + %18 vergi= 1119 euro kargoyu koyarsak 1200 euro??
-
Wolwerin euro sınırına taklıyor.Max 1500 euro alabiliyorum gümrükten.Dün gümrük muayne müdürü ile konuştum.Emniyet izni tek başına yeterli dedi.İzinle gel ülkesine göre %18-20lik vergi ile al git dedi.Şok geçirdim.
-
İptal oldu.Yeni dürbün ayakları lazım mevcut olanlar yetmiyor.
-
Tazdingo kardeş 100 € kar vereyim bitanede bana getir hangisi olursa
Sadece kendime çalışıyorum:D O kadar satıcı ile iletişime geçtimki ticaret yapanlar bu kadar sayıda satıcı ile konuşmamıştır:D
Ayrıca cricket standart için 949 euro fiyat aldım ama ne gerek abisi geldi:D