Sylvester stallone dediği gibi '' Tüm ara birden kremalı köpük oldu'':D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=QouRHwnD-i4 galatian parça incelemende bu tür bişeye raslamadım bence galaitan hatsan tüfeği değilmiş sanki ithal bir pcpmiş gibi geliyor yani üstüne ithal bir yazı yazılsa en az 2500-3000 arası fiyat çeker bayilerimiz.Mekanizma çok basit namlu çok iyi isabeti beni cok memnun ediyor tek eksiği biraz tip birazda ağırlık sorunu var(Kendi çapımda bişeyler yaptım tüfek 900 gram hafifledi eksikleri var.Ama ne yapsam tipi hoşuma gitmiyor:D)
Bu arada hatsandan yeni modeller gelebilir kuşlar söyledi rus vari olabilir bişeyler:D
-
Bakalım gerekli yerler ile görüşüyorum.Ya herkes tüfeği görücek yada imzamdan silinicek İllah forumda paylaşmak zorunda değilim yani resmi olarak ülkemizde olmayan tüfeği kim ne yapsın:D
-
2013 dönemin kapatıyoruz.Yakında rus gelinde gelmeden bizim esmerle işe devam edelim:)
-
İlk yoldan gelirse olur ama 2. yol?:D teknik olarak görünmez bir havalı tüfeğe sahip olurum:D
-
Galatian 75 metreden bu grupmanı yapıyorsa siz Edgun falan almayın.
Edgun la 75 metreden o grupmanı çıkaramazsanız çok üzülürsünüz !Yok olsun ya yabancı gelinde fena olmaz.Artık sıraya girdik bile:D
-
Orda güvercin, serçe, sincap gibi hayvanlar , fare gibi zararlı mücadelesine dahil edilmiş. Bence de bu conilerin alayı zararlı mücadelesine dahil edilmeli
Hocam nickiniz belli ediyor her dahim:D
-
Meşhur hw 100:D
-
Edgunu nerden getirtiyodunuz,,
Nerden nasıl geldiği önemli değil elime geçicek işte bir şekilde:D
-
Yakında benim olucaksın nıhahaahahaha(Erol taş)
-
Bizim atış yaptığımız yer terk edilmiş bir dağ evi içeride sömine bile var:D
http://wowturkey.com/tr73/k_oemiroglu1_cimkayagi.jpg 90lı yılların başları
-
mesafeye göre oldukca başarılı emeginize sağlık. Birde o turuncu Stickerleri nereden aldınız bi türlü bulamadım geçenlerde
Benim arkadaş vardı hobiyi bıraktı bende atış malzemelerine çöktüm:D
-
Atışlar air splinterla yaptım.Tüfekte namlu desteğini kaldırdım yani tam free flow namlu mevcut şuanda isabete çok olumlu etkisi oldu. aslında orda 2 grupman üst üste nasılmı 6 atış yaptım ilk 3 atış çok iyidi merkezdekiler görebilirsiniz sonraki 3 atış sağa kaydı biraz:D
-
İnce mehmetlerden iyi sonuç alamadım hassat atışlarda.Pelletler 21 grain olması lazım h&nler.
-
Destekli oturarak masadan atış yaptım.Hafif rüzgarlıydı
http://imageshack.com/a/img607/2475/geal.jpg
-
Yok bir kişi(
bradlix ) geldi arkadaşlarıda eşlik etti 5 kişiydik:D -
3d ile bir çok şey yapılabilir en azından bizim hobimiz adına örneğin hafif bir el kundağı gibi ve ya diğer parçalar gibi.Bundan ateşli yapmak yerli otomobille jet yakıtı koymak gibi bişey olur:D
-
Sorma takvimsiz yazdım ondan oldu:D 1 aralık bugün gidicez:D
-
Yine terk edilmiş çim kayağı tesislerde atış yapıcam gelmek isteyene kapım açık mangal düşünüyorum eliniz boş gelmeyin aç kalırsınız:D
-
Plastik yapı ihtibari ile basıncı kaldırır ancak benim düşüncem bunu max 10-20 atış arası olması.Silahtan çok yardımcı malzeme üretmek daha mantıklı kundak dipcik pedi ft için hamster gibi aksesuarlar vs vs...