Parçalara ayrılırsa sorun çıkıcağını zannetmiyorum.
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Jandarma ile çalıştım polisten daha bilinçliler:D Gerçi polislerde havalı kullanıyor.Geçen arazide yanıma geldiler ekip arabasından hatsan striker 1000x çıkardılar dürbün ayarı yaptık:D
-
evanixi artık getirmiyorlar.Bildiğim kadarı ile.Bence uygun fiyatlı bir .357cal olabilir.
-
Ben galatianı dahada değiştirdim:D
-
-
Hayırlısı diyip birde bireysel olarak deniyelim belki farklı bir sonuç alırız.
-
Hayırlısı diyelim bakarsınız raw yerine başka bir marka alırım.Bakalım bi ruslardan cevap gelsin:D
-
Ben ticaret yapmıyorum.Yapmayada hiç niyetim yok hobi ile ilgili olarak herkesin istediği tüfeği istediği yerden almasını çok istiyorum.Ama yurt içinden ama yurt dışından.Kendinizin başvurması lazım.Lisansınız ile durumu yetkilelere anlatmanız lazım.
-
vergi vericeğimiz fiyat paypal çekimi/ internet sitesi çıktıs/ı kredi kartı ekstresi üzerinden sadece %18dir.
-
Sadece %18 vergi veriliyor diye biliyorum.Şansımızı deneriz kaça geldi yazarım buraya.
-
https://www.rapidairweapons.com/xcart/product.php?productid=17656 1280 dolara satışları var bana uygun geldi.Paypal kabul ediyorlar.Bu fahri sporcu lisansı ile başvurucam bakalım.Alabilcem mi Türkiyeden.
+%18 vergi ile 1540 hadi yolla beraber desek 1600-1700 doları falan bulur gelmesi.
-
Bende o kişilerden bahsediyorum zaten herkes bunu yapıyor demedim:D
-
27 de ya 31 grain var:D
-
Kısacası bu ithal tüfek olayı sakat.Teknik servis vermeyen mi ararsın yada bir şekilde getirip vergi vermeden vergi verdim diye satan mı ararsın.Çok karışık çok.Hiç karıştırmayın:D
-
Kemal abi senin tüfeği biliyorum temiz.Benim dediğim farklı bir kaç kişi var onlar genelde satmadan bir grupman koyuyor:D bakıyorsun 2-3 aya tüfek satışta:D. Doğrudan kazıklama değil biraz dolaylı oluyor:D .
-
Yerli üreticiyi hep atıp tutuyoruz ama pcp ile ilgili her hangi bir sorun olduğundaki at44longta baya bir yaşamıştım hobide yeni olduğum zamanlarda.Bt-65te hiç bir arıza olmadı.Galatiandada olucağına benzemiyor.Tüfeği yolladığımda genelde bilmediğim başka arızalarda onarılıyıp yollanıyor.ithal tüfeğin arkasında durmak zorduk heleki üretici olmayıp satış yapmaksa.Forumlarda görüyoruz 5-6 yaşında pcpleri elden çıkamaya uğraşanı mı ararsınız yada birine kakalamayanı çalışanlar mı.Yeni pcp gelince eskisini satanlar mı.Cep telefonu olayında döndü.
-
Vallah dandik dürbünden bakmak gözü bozar mı bilmem ama sinir bozduğu kesin:D nikuladan hawkeye geçmiş biri olarak. 144p den 1440 p ultra hdye geçmiş gibi oldum.Bu arada alt kalite dürbünler gözü bozmaz yorar diye biliyorum
-
Yaz beni uçak savarla gelicem:D
-
Güle güle kullanın.Sentetiği olsa direk alıcam ahşap hoşuma gitmiyor.
-
Evanixin yeni modelleri niye gelmiyor?