Hw 100 iyidir. Forumda çok aa510 duyarsın.Ama hw 100 ayrı bir güzel.Sadece biraz güçsüz.Ama alınabilecek en iyi pcp.Geçmişte cricket gibi pcplerlede karşılaştırdılar sonuçları aynı.Yani parasına göre aynı işi yapıyor.Alman müdendisliği ve bildiğim kadarı ile servisi olan bir tüfek.
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
10000 bar test basınçlı namlu ile Zayıflatılmış uranyumdan yapılmış wax atmak vardı:)
-
Süper Troll adminlik varsa almak istiyorum:)
-
Herkesin hayatına kimse karışamaz:D
-
Selim senden az fişeği olan bayiler tanıyorum:)
-
Waxı bol buldumu her yere süreriz bursa takımı olarak:)
-
Biz arkadaşla uzun zamandır wax fişek yapıyoruz oldukça eğlenceli.Videoda anlatılıyor.
yapımıHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.220 yarda atışı.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bence çok çirkin şu aralar kafayı vulcan diye tüfek var ona taktım .bakalım belki onu getiririm: )
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Var ama Türkiye'de bulamazsın.Escape in küçük kardeşi talon p .25 cal (6.35mm) ile 50 fpe güç üretiyor.Hemen hemen bt 65 6.35mm ile aynı güç:)
-
El kamerasına benziyor üzerinde '' hand camera '' yazarsa bide 50-60 dolar gibi fiyat yazarlarsa gelir diye tahmin ediyorum:D
-
4.5mm olunca at-44 fazla olmuyor neyse genede hayırlı olsun.
-
Ali senden bunu bekliyorum:DHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Texan 45i bullpup mı yapsam:D
-
Bunu getircektik.Texan daha iyi .357cal olarak çokta güçlü değil:)
-
-
Ateşli silah kullanıcağımız için bu sefer jandarma özel harekat poligonunun orda olucaz.Gelmek isteyenler katılabilir.Metehan wax fişeklerden yarın hazırlıcaz
-
Tüm satın alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazasız belasız atışlar dilerim. Bundan sonra bigbore larda kesmez sizi
yok ya bu texan 45 gelicek merak etmeyin.Sonuçta havalı tüfek bir oyuncak:D
-
Satış fiyatı 1850 diye biliyorum.Ben böyle hazır aldım.
-
Bende arkadaşın kanına bigbore ile girdim az kaldı sayılı zamanı var:D