o zaman cumartesi öğleden sonra buluşuyoruz
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana hepsi uyar carrefour ününde buluşur alışveriş yaparız ordan gideriz nereye gidilcekse bi aksilik olmazsa arabayla gelicem 3-4 arkadaş(hobi meraklısı başlamayı düşünüyolar)
-
Gün olarak cumartesi mi pazar mı yeni başlık açmayı düşünüyorum belli olursa çoğunluğun gelebileceği gün hangisi ? (gördüğüm ve yazdığım en devrik cümle oldu )
-
Dürbüne bi zarar gelir mi acaba mod 125de dayanıklı mı dürbün?
-
Yakında hatsan at-44 lw namlu almayı düşüyorum.At-44lw den 6-24x50 tasko dürbün alıcam acaba bu dürbün tek parça dampa ayakla nasıl olur mod 125de dayanır mı kullanan arkadaş varsa paylaşsın lütfen dürbün at-44 için iyi mi?
-
Anket yapabilir miyiz acaba?
-
aynen çok güzel olur.Forumda bu dürbünden vardı 1-2 kişide
-
Hangi teamde kaç kişiyiz buraya yazabilir miyiz yada bi anket yapsak mı?(agtteam önekini genel olduğu için kullandım)
-
Bişey sorucam gidicek olduğumuz yer ücretli mi kamp alanı diye geldi aklıma ihsan?yada giden diğerleri?
-
http://www.youtube.com/watch?v=HKVZCIg-lvA paylaşmak istedim.
-
5.56 yerine 7.62 mm bence elimizde milyonlarca g-3 ve ak-47 mermisi olduğundandır
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Japon mühendisliği her zamanki gibi zamanın ötesindeymiş fakat kullanabilen kişi sayısı az gibi.. -
yanlız bizim forumdaki tüfek dürbünleri daha profosyonel gibime geliyor:D
-
Üretime başlamamış olabilir.Yada az sayıda üretilip doğuda hizmet yapan bordo berelilere dağıtılmış olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=qjW52a…feature=related böyle bi adama tanıtılır mı hiç
Sırasıyla videodaki tüfekler dünyadaki tüfeklerin kopyalarıdır. (üretim yerileri orjinal tüfekler içindir)
Mehmetçik-1 = H&K 416 ve uzuk kısa modları (Üretim yeri:almanya)
2. tüfek keskin nişancı JNG-80 =L96a1 (Awp)(Üretim yeri:İngiltere)
3. tüfek keskin nişancı T-12(fx dermişim:D)=G3s1 (Üretim yeri:almanya)
4. tüfek keskin nişancı tufan 80 =H&K PSG-1 (Üretim yeri:almanya)
5. piyade tüfeği =G3 namnusu+H&k G-36 gövdesi(optik taktik dürbün) muhtemelen 5.56 veya 7.62 mm nato şarjör (üretim yeri:almanya)
6.Susturuculu makinalı tabanca = H&K Mp5sd(Üretim yeri:almanya)
tüfekler 2. yıl içinde diyor kopya olmalarına rağmen türk mühendisliğiyle ucuz ve dayanıklı olur gibime geliyor.
-
Önümüzdeki hafta içi tam tarih belirleriz
-
Okulda arkadaşa pcp tüfeklerin tüple çalıştığını söylediğimde piknik tüpüyle mi gibi bi soru sordu yarıldım orda Ancak şuda aklıma geldi bu pcplerde başka bir gaz kullansak nasıl bir sonuç alırız merak ettim.(propan dışında tabiki )Helyum gibi gazlar havadan daha hafif acaba bu hızı değiştirir mi? fps yi etkiler mi?
-
Vallah bildiğim kadarıyla uludağ yolu üzerinde çok uzak değil 5-10 km falan uzaklıkta
-
3-4 arkadaş okuldan biraz meraklılar hobiye görmek istiyolar atış yaparken bizleri
-
10 kişi olcaz en az benim arkadaşlarda gelicekler
-
İhsanın dediği mekana gidelim koca yaylada galiba http://www.obakamp.com diye adres vermiş pazar gittiniz yer galiba