Büyük ihtimalle 11 ekim pazar günü buluşma yapılıcak gelmek isteyenler bir yazsın.Durumlara göre 10 ekim cumarteside yapabiliriz.Biraz erken bir başlık oldu ama bu sefer bi hayli kalabalık olucaz.Şimdiden şişeleri toplamaya başlayın:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi hazır fxden konu açılmışken bişey sorcam bu FX Monsoon normalde mi otomatik yoksa modlanmış hali mi öyle?
http://www.youtube.com/watch?v=pTPRwtvf5fk burda normal
http://www.youtube.com/watch?v=mkklRSCKXag burda otomatik(görüntü kalitesi biraz kötü)
-
Yabancı bi sitede dolaşırken gözüme çarpan bir tüfek
-
çorba çorba dediniz gittim 1 kg işkembe aldım eve tuzlama yapam bi oh miss gibi:D
-
Haftaya degil ondan sonraki hafta daha iyi olur glockun haftaya programı varmış ben açarım 2-3 gün sonra artık 2 haftadada gelen olur:D
-
Sarımsakta hey maşallah çorba gibiymiş
-
Sarımsağın dayanılmaz kokusu HOOOH muhahahahaha
-
1-) ihsan daha önceden koca yayla dedi.Bilmiyorum gelebilir mi?
2-) Bende pcp yok o nedenle tüpte yok pcpli bir arkadaş gelirse ortaklaşa kullanabilirsiniz
3-) Böyle girderse bu iş yatar gibi:D Ben varım ama az kişiden ses çıkıyor.
-
Benim için yarın uygun gelebilcekler yazsın ona göre gidek 5-6 kişi yeter ama illa ben gelirim ama haftaya olsun diyen olursa haftaya toplaşırız..
-
Onu bırakta bizim sitedeki havalı tüfekler kadar sniperları yoktur garibanların:D
-
Yinede atarlar snıyorum ben mahalle aralarında boş alanlarda falan....
Birde bu tüfeklere fişek takılıyor onlarda havayi fişey gibimi tekli.
İşaret fişeği olmasın o
-
Yok mu pazar günü gelebilecek?
-
27 eylül pazar günü boş olup gelebilecek olan arkadaşlarımız buraya adlarini yazsın duruma göre belki 26 eylül cumartesi(yarın) buluşabiliriz.
-
Hep colaya atıcaklarsa tüfeğe yazık bize yollasınlar:D
-
bursada lazeri olan arkadaşlarıma saygılar bi ara buluşalım
-
Bende isterdim ama yağmur var gerçi bende toros sw var bagajı açıp arka koltuğu yatırınca kilimde serdimi ohh yağmur kar çamur farkmaz direk mini kapalı poligon oluyo:D haftaya bayram belki bayramdan sonraki hafta buluşabiliriz bayram haftası yeni başlık açarım foruma gelmek isteyenler yazar mangal falan yaparız havalar iyice soğumadan belki şehir dışındanda gelen olur hem
-
Bursa team offline:D
-
Bir çoğunuz görmüştür veya bakmadım ama geçmiş konularda olabilir paylaşmak istedim
videonun dediği gibi ''mentosa ne gerek var'':D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Abi o dediğin eski bir tüfek hatsan onlara son vereli baya oluyo parçalarını bulman zor olur sana yeni tüfek alma zamanı geldi dicem ama belliki tüfeğini seviyorsun
-
3-9x32 veya 3-9x40 iş görür fazlasına gerek yok gibi tabi ustalar ne der ama dandik bir 3-9x40 veya 50 dense kaliteli bir 3-9x32 daha iş yapar bence