Aslında her bölgesel teamde bir tane rest olsa buluşmalarda bir çoğumuz hemencecik sıfırlar atışlara başlarız hep beraber bilmiyorum rest satılıyomu yoksa yaptırılıyo mu?
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BursaTeam olarak toplam kaç kişi var merak ettim nasıl katılabilirim.
-
Abi deneme yanılmadan kasıtım adam 1. videoda diyorki ben ortaya nişan aldım ama burayı vurdum diyor.Vurduğu noktaya göre sonra aşağı-yukarı-sağ-sol diye ayar yapıyor atıyor daha yakınsa tekrar atıyo sonra tekrar biraz uzun sürdüğününden dedim deneme yanılma diye 2. video biraz daha karışık ama daha hızlı insanlar biraz zor anlar diye dedim istek olursa tamanını türkçe yazarım videoların
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
biraz deneme yanılma gibi ama işe yarıyor.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
biraz daha karışık ama etkilievt 2 videoda güzel umarım yardım etmişimdir....
-
Hadi toparlanın gidek atışa gidcem ama kafadan 30 kişi gelcek operasyona giden askerler gibi oluruz artık benim evin önü orman tak tuk sıkıyom ama sıkılıyo insan tek olunca. Harbi el kadar eskişehirde var bizde yok:D Gerçi bursanın çevresi doğal poligon gibi bi dünya yer var.
-
Hatsan için şunu söylerim kumar gibi (yaylı modelleri) iyide çıkabilir kötüde çıkabilir.Forumdakiler biraz şanşsızlar galiba:D Bende canavar gibi çalışıyor.Ben memnunum Bu aralar hatsan işçiliğini at44-10 serisine kaydırmış yaylılar yalan olmuş:D
-
Bursa poligon yok ama bildigim güzel yerler var baya:D
-
Bende mod 125 kullanıcısıyım şanşlıydım tüfek sağlam çıktı şansını dene istersen al veya bence stoeger x20 alabilirsen daha iyi olur oda iyi bi tüfek
-
-
Davraza katılıyorum bendede mod 125 var güçlü sağlam isabetli tam bir piyango ama sağlamsa kralsın:D
-
Bir çoğunuz izlemiştir ama izlemeyenler için pelletlerin hedef üstündeki etkisini anlatan güzel bir video yapan arkadaşın eline sağlık
-
Dipçiğin saslısı yeni mi çıktı
kusura bakma ben yeniyim bu hobide th dipçik oluyo galiba mod 125 sas demişti adam bana adamın yalancısıyım kusura bakma
-
hatsan mod 125ten aklımda 4.5mm 1250 fps(daha denk gelmedi satan yer heryerde 5.5 var)
5.5mm 1000 fps mermi ağırlıgı-hız-havanın sürtünme katsayısı daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var ama bana göre 4.5 uzak mesafe 5.5 orta 6.35 kısa için ideal gibi geliyo tabi aynı tüfegin farklı kalibresini kullanan arkadaşlar daha iyibilirler.
-
Üniversite takımındayım 400-500 tl civarı başlangıç yayları var ahşap onlarla başlayabilirsin ancak okçuluktaki başlanğıçta vurmaktan çok duruş çok önemlidir ben başladığımda bana boş yay çektirip bıraktırdılar(geri germe gibi yavaşca tabiki) 1 ay falan çektikten sonra atmaya başlamıştım ve çok dikkatli olmalısın tam anlamıyla silah çok tehlikeli bir alettir. Sinirli olduğum günlerdede can yoldaşım...
-
Ablayı izleyin yorumlara yazmışlar Sarah Connor gibi kadın anlattıkça anlatıyor kadının farelerden sıçan gibi kemirgenlerden çok sıkıntısı var ondan böyle bir işe kalmış http://www.youtube.com/watch?v=oAGayGFY8VA bayada iyi vuruyo meraklısına....
-
Dediğin tüfegi bursada 15 gün önce gördüm 800 ytl civarı fiyatı vardı hatta ben normal siyah plastik olan at 44le yan yana gördügümde adam açıklama yaptı.Dedim bu 600(10 yiv set olması lazım) bu niye 800(12 yivset olması lazım) adam dedi bunda alman lw namnu var bide ahşapta olması var güzel tüfek alırsan güle güle kazasız belasız kullan derim.
-
-
Bursa'da Bozkurt ticarette kutularca var.Ayrıca Big boy-Predator-Fx-Crossman da var.
Evet ağustos başında geldi bende önceden ordan düz gamo magnum alıyordum dedigin gibi kutularca var 5.5mm
Bide bişey sorcam laf açılmışken gamo raptor nasıldır kullanan var mı nasıl bi saçma?? -
tahminimce mod 125in yayının 1/3 veya 1/2 sinden yapılmıştır mini air rifle gibi:D atmadım ama öyle görünüyo:D
-
Vallah resmen hatsan mod 125 i tarif etmişsin fiyat ve istek olarak 3 aydır kullanıyorum çok güçlü 1000 atıştan sonra biraz daha dengeli oldu gibi tavsiye ederim. 5.5 mm ve sas dipçikli olursa balından yenmez