Metehan ne içtiysen bende istiyorum.Bu nedir kaçıncı tüfek tabanca:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu işte bi lobi var galiba, Husan lobisi..
hepimize aldıracaksınız en sonunda o olacak
ama çok güzelmiş hakket bu tüfek, hayırlı olsun..
Eyvallah:D
-
Daha atış yapmadım hafta sonu yapıcaz
-
Yeni konu açıcam şimdilik bu foto ile idare edin.24 saattir elektrikler kesik önümüzdeki haftasonu atışa gidince video cekerim:)
-
Tactical alıcam düz olan kötü duruyor.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Bu hafta bende alıcam.Uzun süredir kararsızdım:)
-
-
Bende escape var. 2,4 kilo.Hızlı dolumu var.10 atış 95-80 fpe arası atıyor.Tüfek hafif.
-
Çok pahalı gereksiz bence:)
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yarın öğlen gibi atışa gitmeyi düşünüyorum.Gelmek isteyen bana katılabilir.İkea otoparkından 12:30 gibi olursanız sevirim.
-
İç piyasa hatsan için bişey ifade etmez:D Hem kim isterki hatsan AA gibi kaliteli tüfek yapsın.İthal silahlar varken kim almak ister yerli:D:D:D
-
January 16, 2015
The world of pre-charged pneumatic airgunning is going to change at the
opening of SHOT Show 2015 with the introduction of AirForce Airguns’
newest air rifle. This rifle represents the most powerful airgun
AirForce has produced. The new gun maintains AirForce’s unique look and
feel.Read more...Bakalım ne çıkarıcaklar merak ettim onuda alırız.En az 150 fpe lazım:D
-
Ranger almayı düşünüyorum:D 36 kalibre olan.
-
Shot show 2015 kataloga bakarken omni diye .410 av tüfeği buldum.Bu safir mi?
-
Shot show 2015i bekliyorum. Crossman bulldog veya airforce .357 görsek bi.
-
Biri edgun lelya mı dedi.Çok gereksiz pahalı getirmeme deymez:D Ama bi düşüneyim:))
-
İstikaksız 22lr gibi yeni valfle tüp alıcam hedef 1150-1200 fps:D o da yaklaşık 120-125 fpe:D
-
Çok mu abartmışım:D
-
Süs zaten gövdeye bağlı:))