Metehan son atışta 1 litrelik pet şişe nerdeydi?:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
300 metreyi yakında koyarım:D
-
Ahmet abi 300m kolay dediğin yapılabilicek bişey dürbün ayakları yetersiz kalıyor.
-
310 metreden 1 litrelik pet şişeyi vurdum:D videoya alamadım.Fx no limit ayakları bekliyorum gelince 400 üstü gelir:D
-
Olmaz diye bişey yok:D
-
Sene 2011 ortada bir bt 65 var(Benimki)
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu arada eline sağlık.(Banada Berkman İzzet Abi yardım etmişti Camo Bant için tekrardan teşekkür ederim kendisine:D )
-
257 sonraki projem:D
-
Unuttuğumuz bir video var 615 yard
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bence hatsan engüçlü tüfeği bt65 üstüne bıgbore yapabilir ve 2000tl fiyatın altında olduksan sonra bazılarımız sadece merak için bile alabiliriz
Birinci sayfada ilk 2 videoyu izlemedin mi?:D
-
Alternatif olarak iyi diye düşünüyorum.Fiyatları dediğim gibi 1500 lira civarında olursa bence baya bi satabilir.Fiyat performans olayı.Herkes bigbore u olsun istiyordur en azında bir çoğumuz.Sumatralarda tüpler bir dönem sıkıntı oldu herkes ondan korkuyor teknik servisi var mı bilmiyorum.Hatsan servisi bildiğiniz gibi en iyi teknik servislerden birisi(Hatta tek teknik servisi olan marka diyebilirim:D) bir çoğumuz tüfekleri yolladığımızda bizim görmediğimiz birçok sıkıntıyıda hallediyorlar.Helle bir çıksın şu canavarlar iyice bir konuşuruz.
-
Hatsan parasına göre alabileceğiniz en iyi tüfek bence.Bir çok silah kullandım.Emin olun biz alıştık.Eğer üzerinde yabancı bir marka yazısı olsa 2500 gibi fiyatlara görürdük.
-
Fiyat olarak ekonomik olucak.Yoksa muadili en az 4000 6000 arası.Yani 3-4 kat daha pahalı.Muadilleri 100 metrede 10 kuruş yapsın.Hatsan bigborelarda 1 liralık grup yapsın.Para ülkemizde kalsın kısaca.
Örnek vermek gerekirse.Bu şey gibi.Yerli otomobil yasaklansın sadece ithal araç alan trafiğe çıksın gibi.
-
Türkiyede satılıyorsa başkası o da satılır.Gerçi bigbore pazarı büyük değil ama en azında 100-200 arası satar.Fiyatı 1600 civarı olursa.Pellet olayı kalıyor onunuda ince mehmet halleder.
-
6.35mm üzeri yasak değil.Genelde bayiler bile 6.35mm bile yasak diyor.Ellerindeki 5.5mm satmak için.Yoksa bu ülkede 7.62 veya 9mm satılılamazdı.Satıcaklarda bence naz yapıyorlardı.Biz bilmiyor muyuz.Bu silahlar yurtdışına üretiliyor Türkiyeye satmıcaz dedikleri havalıları 3 ay sonra milletin elinde gördük:))
-
Helle bi çıksın onuda alır yayınlarız arkadaşlar no problem:D
-
Sıkıntı değil:D Kataloga 7.5 joule yazdırır getirirz.Nasılsa Türkçe katalog:D
-
Bakıcaz.Ben 9mm düşünüyorum.500cclik tüp takıcam.
-
@Doğan 7.62 mm mi 9 mm mi kararsız kaldım
Uzun mesafe için .30
Tahribat için .35 -
Yaza hazırlayın cüzdanları:))
-
Bence 500cc lik tüp ve cast bulletle şov yapar.Set kurla biraz oynarlarsa