Ben 200 dolarlık kulaklık aldım.Adamlar 79 dolar fatura yazmış Allah Allah:D
Doğan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Banada bulaştırdılar. Bakalım armsan p612s alıcam gibi.
-
Mustafa abinin dediklerine katılıyor benim bu söylediğim durum aynı sistemde aynı güçle yapılıcak atışlar için geçerli.
-
.30 daha hızlı ve uzun mesafeler için daha iyi. .357 100 grain 700 fps civarında bu nedenle oldukça yavaş.Yakın mesafe için kulllanışlı olur ancak uzun mesafeler için pekte iyi bir seçim olmaz.
-
Ben firma ile bir görüşme yaptım. .30 modellerini bekliyorum. 50-60 graini ortalama 950-1000 fps ile atıcakmış.Çıkarsınlar gene bir yol buluruz:D
-
1000 dolar tüfek fiyatı+ vergi + kargo ortalama 150 dolar falan tutuyor. 1400-1500 dolar arasına mal olur kapına kadar gelmesi.
-
1000 dolara pcp tüfek bence ucuz. Tekrar tekrar kullanılabilen kapsüllere sahip.Türkiyede mi alınınır yivli:D
-
özelden yazın birbirinize forumda çakallar pusuya yatmış bir daha göremezsiniz o fiyattan:D
-
co2 tüpler 60 bar diye biliyorum içindeki basınc.Tüfek güzel ancak .35 kalıp bulmak gerekiyor gene:D
-
Bunun Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Gelse bile bizim fırsatçılar tüfeğe de kartuşuna da öyle bir fiyat çekerler ki maddi durumu üst seviyede yivlicilerin dışında pek yönelen olmaz.
Olayı anlamışsın hocam:D İç işleri bakanlığını ikna edebilirsen niye olmasın.Parçalanabilecek bir yapısı olsa ah ah.Ama o boru gene sırıtır:D
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Innovative Airgun technology Inovairtech 999 dolar 100 grain 120 fpe enerji 2 adet kartuşla geliyor.
-
Biraz galatianın içini açtım sonra dedim AMAN TANRIM didim gibi olmuş muhahahaha
-
RCBS 2-Cavity Bullet Mold 25-050-RN 25ACP (251 Diameter) 50 Grain olmuyor mu yani illaha .257 mi getircez boru olarak. .25 geçene kadar karnımız çakladı:D
-
jsbler monster diye geçiyor 25.4 grain olarak piyasada mevcut.
-
6.375mm + %2.5 kaç calibreye geliyor.Yada mecvuren bende .257 cal alıcam
-
http://www.midwayusa.com/product/106910…rain-round-nose
Bu iş görür mü yoksa bol mu gelir?
jsb 25.4 ler 14gr gibi uçuyor:D
-
Lothar walter .25 cal namluların iç çapı tam olarak ne kadar oluyor ona göre mold alıcam 50-65 grain arası bişey.
-
Galatian isabet-işçilik
Bt tahribat
diğer özellikler hemen hemen aynı
-
Arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Forumda standart bt 65 ile yapılmış 300-350 metre atışları var bizzat tarafımızdan yapılmış, söz konusu tüfek 97 fpe güç ile 43.2 grain eun jin pellettir muhtemelen her türlü atar. Yeterki doğan arkadaşımız bir alsın şu tüfeğini
Ahmet abi sence tüfeği alsam burdan paylaşır mıyım bir düşünsene? Zeytinburnunda gidin gözünüz edgun görsün bizde fakir edgunı var:D
-
Bizim kral hikayesine döner bu iş.Beyler ne yapın adama mail atın fiyat isteyin 13 lira yazınca ss çekin sonra tüm bayiler ve hatsan pazarlamaya atın.Gene fiyat 24 lira olsun muhahahahaha:D Bir mahluk çıkar elbet gene:D (Şaka yapıyorum tabiki) kimse bayi adını söylemesin burda yoksa dediğim olay olur.