qokalp1907 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    İyi midir ? Değil midir bilmem. Kullanım amacınıza bağlı açıkçası.Kuru sıkı ile na yapılabilir ki. Neticede ses çıkartan bir makine.He koleksiyon olarak tutulabilir ama , sanıyorum ki siz savunma aracı olarak düşünüyorsunuz.''Öyle tahmin ediyorum'' Eğer öyle ise bu cümleleri dikkate alın.Silah dediğiniz şey bir hedefe sıkılınca onu devirmeli gerisi teferruat.Kendi hayatınızı riske atarsınız.Zaten alınca emniyete faturanız ile gidip üzerinize göstermeniz gerekiyor.Meskun mahal içindede atış yapamazsınız.Eğer savunma içinse size tek tavsiyem biraz daha yasal ve zor bir süreçten geçip ateşli bir silah edinmeniz.Emniyet güçlerinin vazifesi 7/24 halkı güven içerisinde tutmaktır.Bir probleminiz varsa bildirmenizi şiddetle tavsiye ederim.Ha dersinki her yere polis mi yetişecek.Malesef burası ABD gibi değil.21 yaşındaki her vatandaş kendini korumak için silah edinemiyor.

    Dediklerimi düşünün.

    şimdi öyle bi konuşmussunki güzel abim gladiatör ve t12 aynı kefeye koymussun arada tabiki güç farkı var.Boşu boşuna fiyat farkı yok aralarında ;şrofls;. Ama t12 güzel seçim tek kötü yanı tam olarak tabirini bilmiyorum regültör yada monometre deniyor sanırsam o yok.Biraz sıkıntı yaratıyo ama şöyle söyliyim 30 35 stabil atış yapıyor ve biz buna 36 diyelim yani 3 tane şarjör harcıyoruz demektir bunda sonra tekrar dolduruyoruz.Kasımda gelicek t12 lerde hemen edin bende alıcam ama t12 wishper getirirse mustafa abimiz o başka ama benim aklım hala AA S410 da İmpo abimiz aklıma soktu t12 mi S410 mu arada kaldım ;şrofls;.

    Arkadaşlar ben siteye daha yeni üye oldum fakat aklımda bir silah dan once bu co2 ıle calısan havalı tabancalar kaç yaş sınırı içinde alabilriz 15 yaşındayım 1 tane edinmek istiyorum hobby amaçlı ve edineceğim silah 40 50m atmalı isabetli bi şekilde tüfek istemiyorum sadece tabanca ve 15 yaşındayım alabilirmiyim Lütfen yardımcı oLun!