Noloveloust tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ramazan Bey tüfeğiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim. Bende aynı gelgitleri yaşıyorum tüfeğin ağırlığı, regülatör sorunu yazınızı görmeden önce nova compaktta karar vermek üzereydim şimdi kararım netleşti. Regülatörü nasıl taktırabilirim, fiyatı ne civarlarda, kaç stabil atış yapıyor bilgi verirseniz sevinirim. Tabii nazar değmeyecekse:)) Birde scuba tüp için önereceğiniz bir yer varsa.

Hatsan Nova Star LW modelini almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Namlusunun diğer modellere göre daha kısa olmasından kaynaklı çekincelerim var. İlk pcp tüfeğim olacak baya karasız kaldım. Şimdiden teşekkürler.