4x32 diana dürbün alın sorunu giderirsiniz...
tüfeği bir kaç saat kurulu bırakıp yay basıncını düşürtmek te yararlı olabilir,bu arada gerçek dampa ayak öneririm.
muratözbayrak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eski güce gelmesi 20 dakikalık uğraşı gerektirir.
-
durbun görüntu kalitesi ve yakılaştırması önemli.
-
leupold un bu ölçülerde orjinal durbunu yok,çin üretim olanların ise goruntu kalitesi zayıf.ben leupold un 8.5-25x50 sini kullandım bana göre göruntu kalitesi en iyi olan durbun.
-
bende teşekkür ediyorüm,böreğe değil,telefonda ki samimi seslere...
-
hw 100 ün 6 yıv 6set olan silahlarında kullandığı namluyu ureten firma almanyada 2. dunya savaşına kadar dunyanın en kaliteli silahlarını üreten bir firma,bu firma 2.dünya savaşından sonra silah uretimini durdurup sadece ateşli ve havalı olmak üzere çok kaliteli namlular üretmiş bir firmadır,bu firma dunyanın önde gelen silah üreticilerine sadece namlu uretmektedir,firmanın ismini hatırlıyamıyorum,
ben hw 100 ün her iki silahını da kullandım 5.52 paletle( ceket namlu ve diğeri)isabette hiç bir fark yok,kalite zaten çok iyi. -
bana göre de diana 54 te isabet ve güç fazlasıyla var,ancak biraz ağir.
-
kullandığım ilk hw 100 oring arızası hariç ilk mekanik arızayı 65000 atış tan sonra vermişti.
-
artı kılı düzeltmek işlemi bilen biri için kolay bir iş ,ancak çok ta hassas bir iş,çünkü artı kıl çok kolay kırılabilir bunun için dikkakli olun.düzeltildik ten sonra birdaha yerinden kaymaz.
-
-
dolum yerindeki valf oringk ini değişirseniz sorun çozulecektir,saygılar.
-
ben diana 54 le (177 kalibre)10.000 lerce atış yaptım hiç bir sorun yaşamadım,isabetide çok iyi,tek sorun silahın biraz ağır oluşu ama destekli atışlarda ağırlıkta sorun olmuyor,alırsanız pişman olmazsınız.
-
diana 54 ü tekrar düşünmenizi onerırım.
-
7-8 ay önce yurt dışında satışına başlanmıştı
-
bu olçüleri oring satıcılarına iletirseniz onlar size yardımcı olurlar
-
Weihrauch HW 100, 15.6 x 2.5 hw100 deki butun orıngler bunlar ayrıca bu orınglerın markasının NBR OLMASI YETERLİDIR.
Weihrauch HW 100, 37.1 x 1.6
Weihrauch HW 100, 32 x 2
Weihrauch HW 100, 13 x 2
Weihrauch HW 100, 3 x 1.5
Weihrauch HW 100, 12 x 1
Weihrauch HW 100, 5.5 x 1
Weihrauch HW 100, 4 x 1.5
Weihrauch HW 100, 2.57 x 1.78
Weihrauch HW 100, 7 x 1.5
Weihrauch HW 100, 10 x 1.5
Weihrauch HW 100, 8 x 1.5
Weihrauch HW 100, 2.57x1.78 -
govdedeki orınglerden biri veya bir kaçı özelliğini yitirmiştir,bu oringlerin değişimi arızayı giderecektir.
-
verdiğiniz bilgiler için teşekkurler
-
arkadaşlar konu ile ilgili bilgi paylaşımı bekliyorum
-
Arkadaşlar hw 100 ile ilgili bilmediğim bazı noktalar var, bununla ilgili bilgi verirseniz memnun olurum.Ben hw100 u yenı ve sifir aldım,merak ettiğim noktalar şunlar,1.tufeğin havatupu 200 bar hava ile bırakılır ise bunun tupe yada tufeğe zararı olur mu, bununla ilgili bir basınç yada süre kısıtlaması var mı,2.sorum , silah uzerınde bazı orınglere sentetik gres uygulaması zarar verir mi ,bu silhlarda kullanırken ve bakım yapılırken neler yapılmalı nelere dikkat edilmelidir.Sentetik gres hıll pompalardada uygulanabilirmi veya bakım için hangi yağları önerirsiniz