verdiğiniz bilgıler için teşekkurler
muratözbayrak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mustafa bey size ve site aracılığı ile bilgi paylaşan butun arkadaşlara minnettarız,bu vesıle ile sitede herhangi bir arkadaşımıza bır alınganlığımın olmadığını arz ederım.
-
hw 100 almak istıyorum tufeğin dığer dığer pcp lere gore artı ve eksılerını öğrenmek için sizle goruşmek istemıştım.daha önce bilgı paylaşımında bulundumduğum bu sıtede benım anlayamadığım yorumlar oldu , bunun için sizden tufekle ilgilı bilgi alak istemiştım.
-
özelden telefon verırsenız sizden hw 100 le ilgili bilgı almak istıyorum
-
dürbun sorununu tam olmasada çözdum sayılır
-
diana 54 de hangi palet daha isabetlı
-
yeni aldığım d 54 tufeğim dürbun ayarını bozuyor . dampa ayak kullanıyorum, bu tufeklerın hepsimi boyle yoksa bende mi sorun var,isabet oranları nasıl benim ne yapmam gerekır, aksı taktırde tufeği satacağim
-
diana 54 kullanicisi arkadaşlar bilgi bekliyorum sizlerden, sıkıntılarımı sızlerle paylaştım
-
25 m atış yapıyorum pro magnum aynı palet .cıddi mısin 500 atışta bile durbun ayarının bozulmadığından
-
diana 54 kullanan arkadaşlar tufeklerınız dürbünle kaç metre mesafelerde net atışlar yapıyor ornek soda şişesine. durbun ayarı kaç atıştan sonra bozuluyor .arkadaşlar bu konularda bilgisi olan butun arkadaşlardan acil bilgi bekliyorum