yivsiz av tüfeğinde 150-200 metrelerde nokta atışının mümkün olduğunu sanmıyorum,arkadaşlar...
trou6le tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
denize ağ atanlar için mi av yasağı başlamış ben bu sabah limandaydım,küçük tekneler halen ağ serip barakada döşüyor bu gün gördüm bu aralar levrek avı yapmaya kafayı koydum,henüz balığı yakalıyamadım ama benden 200 tl çıktı ben de de bu hastalık ayrı bir dert, bu aralar kendimi levreğe adadım o balığı çekeceğim, dün sabah 2 kere takip e geldi levrek oltanın peşinden ama almadı rapalayı,deniz çok berraktı 2 tane baba levrek yakalarsam takımı beleşe getireceğim ki onu bu yaz garanti yaparım boğaz da canlı yem ve at çek ile gece 24 den sabah 8 e kadar
sıpariş alıyım
yem olarak canlı boru kurdu kullan,gezer kursun,fır döndü ve mustard 1 numara iğne,bak ondan sonra ne levrekler yakalıyosun...
-
-
bilenler bilir bu tüfeğin en önemli tercih ediliş nedeni 20 kalibre oluşudur,dolu seçmesine gelince bu sistemde tüfeği iyi omuzlamak lazım,alışkanlıkla ilgili...
-
http://www.armsan.com/tr/tr_a620slug.htm#
Bence iyi bir alternatif.
Bence alternatif olamaz benellinin sistemi güç olarak daha avantajlı olacaktır...
-
otomatik yivli alma planları yapıyordum bu silah daha cazip gelio yivliye göre,of oofff...
-
Türkiye temsilcisine sorun
STOEGER SILAH SANAYI A.SDUDULLU ORGANIZE SANAYI BOLGESI
2 CADDE No. 27 - 34775 UMRANIYE
ISTANBUL
TURKEY
Tel: 0090.216 365 07 60
Fax: 0090.216 364 49 86
info@stoeger.com.trbayram nedeniyle kapalılarmış
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
videolara dayanarak diyebilirim ki mossberge göre bende ki tula toz kesinlikle daha pratik ve takılma yapmıyor...
-
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090422/temp/x3x5rjm7.jpg]
tek kelime ile hayran kaldım şimdi ilk hedefim bu silahı almak
-
Ben armsan otomatigimde güç kaybını en aza indirmek icin magnum fişekleri tercih ediyorum ve yine de bir poze gücünü yakalayamadıgıma inanıyorum bu yuzden kinetik otomatikleri arastırdım ancak neden bilmem önerilmiyor...
-
Sanıyorum her markanın bazı modelleri çok iyi çıkıyor,hyundai getzde yokohamanın yazlık,continentalinde kışlık bir modelini kullandım,özellikle yokohamalarla formula aracı gibi viraj alıyorum,mitsubishi pajeromda continental vakumlular var daha iyisini kullanmadım harika yol tutuşuna ve sessizliğe sahipler,bf goodrich marka 4 mevsim lastik takmayı düşünüyorum çok methediyorlar...
Jant lastik ihtiyaçlarınız için önerebileceğim bir adres http://www.lensoturkey.com/ -
Bu konuyu hortlatma zamanı geldi özelden bana ulaşan arkadaşlar tüfekten bulamadıklarını söylüyorlar,bende alırken çok ugrasmıştım adeta içime doğmuştu devamının gelmeyeceği ve piyasa fiyatından 200 lira fazlasına razı olmuştum nitekim verdikleri tarihin üzerinden 6 ay kadar oldu hala getirmediler,krizinde etkisi oldu sanırım.
Aramızda bu silahı satan bayii bilen varsa burada paylaşabilir,bir ara lamek(kemal) bir bayii de bulduğunu söylemişti... -
Burris,docter gibi markaları gördüm ölçüleri küçük kalıyor,dolayısıyla tüfeğe daha çok yatılıyor,ben bu sevdadanda vazgeçeyim iyisimi,ilginiz için teşekkürler...
-
http://www.opticsplanet.net/yukon-sightmar…ht-sm13001.html
Bu ürün istediğim özellikleri karşılıyor gibi ancak ayak ölçüleri yok ya da ben göremedim...
-
tamam abi ilgin için teşekkür ederim...
-
Abi ricam olur,ben pek anlamıyorum bu ölçü işlerinden,birde avda bazan saatlerce yağmur altında kalıyoruz bu yuzden tercihen su geçirmez bir ürün arıyorum...
-
gi
benimde gönlümde armsan yatıyor
"bide el kundağı altında yay yok hareketli parçalar dipcik içinde silah iyi omuzlanmadığı zaman silaha tetik düşürmüyor"
bunun bi adı vardı ama ben unuttum anlatmaya çalıştımhangi silahtan bahsediyorsunuz ?
-
Süleyman ben bundan 1,5 yıl kadar önce Ebay dan almıştım, ama hangi satıcı hatırlamıyorum, bunun ayakları sökülüp ters taktığında 9-11 oluyor, diğer hali weaver 20mm,
[Resim Engellendi: http://www.airsoftatlanta.com/images/guarder_reflex_sight_jpg.jpg]
mustafa abi kullanmıyorsan talibim
-
adaptörle yükseklik problemi olacakdır sıfırlamayı zorlaştırır diye düşünüyorum
-
gazlı ise yerlide armsan üzerine tanımam