DrX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben de katılıyorum size sonunda sessizliği bozup hepimizin içinden geçenlere tercüman olduğunuz için teşekkür ederim. Ben de hobiyle alakalı öğrendiğim ne varsa burdan öğrendim ve hergün keyifle takip ederdim bu tema değişikliği olana kadar. Ardından bu forum sitesi satılıktır yazısını da görünce umudu kestim artık ama yine de tam kopamamışım uzun bi aradan sonra ne var ne yok diye bakarken başlığı gördüm. Umarım mesaj gereken yerlere ulaşır ve tekrar eskisi gibi olur.

Buyrun en uzak mesafe atışları :)

1065 yarda kadar zorlamış adamlar youtubedan paylaşanın kanalından videolarına bakarsanız atış yaptığı mekanı teçhizatını vs paylaştığı videolarıda görebilirsiniz

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ben de tam buna bakıyordum paylaşan yoksa ben ekleyeyim diye