Arkadaşlar ,
Yorumlarınız için çok teşekkürler bana çok yardımcı oldu . Yabancı sitelerde de bayağı bir araştırma yaptım . Şu anda Evanix S10 veya AA S410 Extra almayı düşünüyorum . Yanlış anlamayın karşılaştırma yapmıyorum artık . Karşılaştırmadan ziyade Evanix S10 alırsam işimi görecekse, S410'u beklemesem de olur mu diye düşünüyorum .
Sizler kadar profesyonel atıcı değilim . yani mükemmel grupmanlar peşinde olmayacağım. Ama dediğim gibi 50-60 m mesafede bir kola kutusunu güçlü ve istikrarlı şekilde vurmak istiyorum. Türkiye'de yasak biliyorum ama av için kullanacağım yurtdışında. Çok sık yurtdışına çıkıyorum , tüfeği de yanımda rahat götürme imkanım var..
Tekrar teşekkürler , şimdi hindi gibi düşüneceğim Evanix S10 ( kombo kampanya) veya S410 FAC Xtra mı diye? Yine fikirleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bilgisayarı açtığımda inanın ilk burayı okuyorum . 2 gündür evde değildim o yüzden ancak cevap yazabiliyorum . Yorumlarınız o kadar değerli ki benim için evde yokken telefondan internete girip okuyordum.