cabara tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar ,

Yorumlarınız için çok teşekkürler bana çok yardımcı oldu . Yabancı sitelerde de bayağı bir araştırma yaptım . Şu anda Evanix S10 veya AA S410 Extra almayı düşünüyorum . Yanlış anlamayın karşılaştırma yapmıyorum artık . Karşılaştırmadan ziyade Evanix S10 alırsam işimi görecekse, S410'u beklemesem de olur mu diye düşünüyorum .

Sizler kadar profesyonel atıcı değilim . yani mükemmel grupmanlar peşinde olmayacağım. Ama dediğim gibi 50-60 m mesafede bir kola kutusunu güçlü ve istikrarlı şekilde vurmak istiyorum. Türkiye'de yasak biliyorum ama av için kullanacağım yurtdışında. Çok sık yurtdışına çıkıyorum , tüfeği de yanımda rahat götürme imkanım var..

Tekrar teşekkürler , şimdi hindi gibi düşüneceğim Evanix S10 ( kombo kampanya) veya S410 FAC Xtra mı diye? Yine fikirleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bilgisayarı açtığımda inanın ilk burayı okuyorum . 2 gündür evde değildim o yüzden ancak cevap yazabiliyorum . Yorumlarınız o kadar değerli ki benim için evde yokken telefondan internete girip okuyordum.

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ,

Grupman yapmak gibi çok istikrarlı atış çalışmaları yapmayacağımı sanıyorum . Genel olarak 50-60 metrede iyi bir dürbün ayarı ile kola kutusu büyüklüğünde bir hedefi vurabilmek olarak açıklayayım amacımı. Amaç böyle bir hedefi istikrarlı bir şekilde vurabilmek .

Böyle bir ihtiyaç için AR6 veya bolt action S10 . Çok kararsız kaldım, forumlarda AR6 için, havayı direk şarjörden namluya geçirdiğinden istikrarsızlık ve fazla hava kaçağı olabileceği söyleniyor . S10 da ise kurma koluyla pellet namluya sokulduktan sonra atış yapılıyor ve istikrarlı atış yüzdesi artıyor deniliyor. Ama şöyle bu işi etraflıca aydınlatacak düzeyde bir bilgi bulamadım hala.

Selamlar saygılar

Selamlar herkese ,

Bu iki tüfek arasında kararsız kaldım . Ar6 nın güçlü olduğunu duyuyor ve okuyorum . Ayrıca Double action özelliği var . S10 onun ise daha istikrarlı bir tüfek olduğu konusunda forumlarda bazı yorumlar okudum .

Bu konuda bilgi sahibi , yorum yapabilecek bir arkadaşların yardımını rica ediyorum .
    Alacağım tüfeği daha çok yurtdışında avda ve Türkiye'de hedef atmakta kullanacağım .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . Hangisini seçmeliyim ? Evanix AR6 veya Evanix S10 Bolt Action?