Sayın exador bu silahı epeydir kullanıyor onun yorumları safir T14 (problemleri ve sebepleri) altında bir başlıkta toplamıştı ordan bakabilirsiniz.Saygılar.
enis1979 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrikederim süper olmuş
-
Valla ben çok sizinle buluşmak istiyorum fakat o gün gelemiycem insallah başka bir buluşmaya kaldım
-
Fx ler gibi ön sipariş gibi yapılabirmi acaba mustafa abi.Gerçi ben bam alıcam sonucta evanixler biraz pahalı tabi aynı fiyat orantılı kalitede yüksek.
-
Her iki çalışmanızda çok hoş.Yanlız hakikatten sizi tebrik ediyorum yakında sizden nasıl obüs parçalanır diye bir başlık gelirse hiç şaşırmam
-
Gülegüle kullanın hayırlısı olsun
-
Tüfeğiniz hayırlısı olsun.Çoğu arkadaşımın hayallerini süsleyen bir tüfek...
-
Bune be valla adamın son yaptığı cok ilginç.
-
Yakında metal kovanlı mermisi de üretiliyormuş hadi gözünüz aydın. Bir ara MKE de G3 ün av tüfeğini yapacak diyorlardı bir bilgisi olan var mıdır? Ben g3 severim alamancı olduğumdan ahah
Metal kovanlı olması bence süper bir olay.Ayrıyetten yanlış hatırlamıyorsam mercan da bir arkadaşım galiba g3 av tüfeğini görmüştü.Saygılar.
-
-
Benim anlayamadığım avcılar bununla anca duran hedefleri vurursun diyorlar.Bu tüfekle uçarı ,tavşanı vb.. vurmanın cok zor olduğu söyleniyor kullanan arkadaşlar bu konu hakkunda bilgi verebilirlermi?Saygılar.
-
Çok güzel bir işçilik olmuş yapan ustaya bravo ayriyetten bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler.Haaa bu arada fazla varmı?;kihhik,
-
Müşteri memnuniyeti çok önemli.Bir insan bir maldan memnun kalırsa 10 insan getirirderler.Tebrikler
-
Yukarda yazdığım gibi havaların düzelmesini bekliyorum. Kısa süreli bildirim yapmak istemediğimden hava raporunu takibedip herkeze uygun gelecek bir süre ile tarihi bildirmek niyetindeyim.
Ancak bu defa (Tekirdağlı arkadaşlarımın izniyle) buluşma mahallini Çorlu olarak önereceğim: böylelikle Istanbul'dan gelecek arkadaşlarımız için yolculuk süresi yaklaşık 1 saat kadar kısalmış olacak ki bu da önemli bir avantaj sanırım.Bence çok iyi düşünülmüş corlu olursa daha iyi olur...
-
Hayırlısı olsun gülegüle kullanın.
-
Böyle bir buluşma olursa allah kısmet ederse ben istanbuldan gelirim.
-
Sizde safir de vardı ondan memnunmusunuz?
-
Ben mustafa abiye geçen gün sordum 9mm için girişimleriniz varmı diye bana iki marka verdi biri aklıma gelmiyor diğeri shinsung dı.Bende markayı incelemeye başladım.Markanın güzel tüfekleri var bir tanesi 9mm dragonslayer bu tüfek cok kuvvetli yaklaşık 30 metreden domuz indirmiş Jim Chapman.Bu tüfeği bekliyoz mustafa abi
[Resim Engellendi: http://img219.imageshack.us/img219/9295/slayerpig2vp3.jpg] -
Hayırlısı olsun tüfeğin süperpozeler benimde çok hoşuma gidiyor.Bu arada sende tam bir cephanelik var galiba
-
Teşekkürler gayet kullanışlı bir alete benziyor.