Onur kardeşim yaklaşık 10 senedir elektronikle içiçeyim şuan elektronik kart imalat yapan bir şirkette imalat şefiyim anlıycam 70 kişilik bir ekibim var elektronilk hakkında eğer istersen her türlü yardıma açığım.
enis1979 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dün tetik tertibatını sökmüştüm tam 3 saat nasıl topluycam diye düşünmüştüm.Şimdi 5 dakikada topladım allahrazı olsun.....
-
Bu çalışmasından dolayı onura cok teşekkürederim beni kırmayıp böyle uğraştığı için teşekkür.
-
Süper süper süperrrrrrrrrrr...
-
Abi teşekkürederim....
-
-
Abi şemaya bakıyorum bakıyorum ama yayı nereye takıcamı bulamadım?
-
Mandalı bir telle sıktım ve oldu fakat 2 kılo verdim ne zormuş be .Bu arada yardımınız için teşşekkürederim....
Tetik tertibatını toplayamadım bana bu konuda yardım edebileçek bir arkadaşım varmı?
-
İşim zor ozaman.Çünkü tüfeğin alt kısmını yere gelecek şekilde koyuyorum ve namludan bastırıyorum fakat emniyet mandalı biraz daha uzun olduğundan kasma yapıyor.Başka nasıl yayı oturtabilirim ki?
-
Merhaba evet onları yerine otutturdum.Bneim anlamadığım yayla ikisini birmi otuturucaz?
-
Arkadaşlar webleyimi söktüm fabrika yağlarından ayırdım yeğladım fakat tekrardan toplarken yayla birlikte emniyet mandalını yerine otutturamıyorum.Mandalsız yerine oturuyor fakat mandalla ikisi oturmuyor.Acaba bendemi yanlışlık var lütfen acil yardım belkiyorum.Saygılar.
-
Evet tüfeğim geldi arkadaşlar.Tüfekten anlayan bir insan değilim ama görüntü olarak süper .Bu tüfeği tavsiye eden mustafa abiye ve diğer arkadaşlara çok teşekkürederim .Tüfekle birlikte tasko3-9x40 aidım fakat ayaklar tüfeğe bol geldi bu normal birşey mi?
-
Mustafa abi bugün şu kauçuk gresi aldım markası shell yeşil çalışma aralığı -10 60 derece umarım bahsettiğiniz gres budur 900 gramını 6.5 aldım abi.
-
Yanlız forumda ben bir şey daha buldum bipod la ilgili bir çalışmanız daha varmış galiba
-
Evet ebaydan bulldum bu parçanın getirilmesinde bir sorun olmaz herhalde
-
Evet gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.Linki daha önce incelemiştim zaten kullandığınız bipodtu bende cok beğeniyorum acaba nerden aldınız.
-
Mustafa bey sizce tüfeğe bipod bağlamak nasıl olur başarabilirmiyiz acaba?Saygılar.
-
Çok teşekkürederim.Dürbünü 75 aldım.Dampa kullanıcam fakat almadım biraz pahalı geldi biraz da forumu inceledim mustafa bey galiba yurtdışından getirticekmiş onu bekliyorum(mustafa bey yanlışım varsa lütfen düzeltelim).Gresi yarın bakıcam galiba gres kavuçuk bazlı yeşil gresti.Tüfek elime geçtiği zaman bipod için neler yapabiliriz onu araştırıcam.Kurma kolu içinde yine mustafa beyi bekliycem galıba
-
Bugün veli beyle bir konuşmamız oldu ve Webley Patriot 5.5 mm havalı tüfek(1. Nesil ) veTasko 3-9*40E tüfek dürbünü aildım.Elinde 7 adet stokta varmış.Umarım yarın elime geçer.Şimdi ustalardan tavsiye ve öneriler bekliyorum,tüfeği ilk aldığım zaman ne yapmam lazım?Saygılar.
-
İlginize cok teşekkürederim mustafa bey.