Kuru sıkı taşımadaki amaç nedir ?
Avsezonu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ankara 50 metre yarısması sonucu
1-Kral Np02
2-Ata Airborne
3-Ata Airborne
Bu tabloyu görmek gurur verici
-
Ankara yarışmasında Yerli tüfek birinci Kral marka birinci Ata 3 oldu Yerli tüfeklerimizde gayet güzel ve başarılı.
Hangi modeller acaba tam bilginiz var mı
-
ek olarak güzel bi dürbün ve pellet ile mod 135 qe gibi bi tüfeklede 220 metreye kadar etkili atış yapabilirsin
ancak ve ancak bu soğuk atış olamaz bi kaç tane atarsın hedefin önüne yada arkasına kurşunun nereye düştüğünü görürsün rüzgarı hesaplarsın hatalarını düzeltirsin ve isabeti sağlarsınmesafe atışlarında ben genelde öyle yaparım video bana ait
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Konu nezaman mod 135 e gelse sizin videolarınızı görüyoruz masallah .
-
fiyatları nedir acaba
Bi tanıdığım da satılık var sorayım isterseniz
-
3.9.40 hd sport ır mildotlu paralaksız. kodu hk 3014.
Bende vantage olanı kullandım güzel net dürbünler
-
Pellet atmak istersek bunu tek tek mi yapmak zorundayız
-
hawke 3 9 40 çok net bir dürbün tavsiye ederim.
Sport mu vantage modelini mi kullandınız
-
marka model tavsiye edebilir misininiz?
Hawkenin 3-9x40, 3-9x32, 2-7x32 dürbünlerinden birini tercih edebilirsin
-
Derece girenlerin kullandığı silahlar neler ? Yerli tüfekle yarışmaya katılanlar oluyor mu
-
Dürbünü sorunsuz kullanmak istiyorsan küçük çaplı kaliteli dürbün Alman lazım ayrıca dampa ayakla da desteklersen rahatça kullanabilirsin
-
eyvallah valla korktum namluya zarar vericem diye gecti 10 15 boş atış yapinca
Elimizdeki seyler plastik değil sonuçta yüksek basınca dayanıklı yapılmışlar korkmaya gerek yok
-
Mod 135 qe kullanan biri olarak yorum yapmak istiyorum. İsabeti kısmen iyi güçlü bir tüfek . Uzun mesafeden kasıt tam olarak kaç m ? 100 m üstü kırmalı tüfekler için uzak bi mesafe . Hafif bi pellet atıyoruz ve hedefe gidene kadar çok fazla seyden etkileniyor . Ama gider mi dersen gider ama hedefe çok düsük isabetle bulur. Yaklaşık 90 100 m civarında pinpon topu vurdum hem de ilk atışım da ama ondan sonra birdahaki aynı şey olmadı . Namluya takılma rastgele seçilmiyor . Dönüşünü tamamlayacak sekil de ayarlanmıştır. Ama fiyatına değeri mi dersen o fiyata pcp almak mümkün . Pcp pompa tüp pahalıya geliyor dense de kurmalılar için kaliteli dürbünü dampa ayak derken baya masraflı oluyor . Bana nerdeyse 1500 liraya gelmişti
-
Havalı ve atesli tüfek tabanca ve pompam da würt hhs2000 kullanıyorum . Hiçbir silahım da sorun yaşamadım . Tıkır tıkır çalışıyor
-
Para önemli değilse dianalara veya hw lara bakın. Ama bana kalırsa 50 m de grupmanı 2 cm daraltacam diye 2 katı para vermek çok da mantıklı değil . Güç isabet rahatlık olarak bence pcpler herzaman öndedir. Yeni çıkanların hepsi belli standartlar da kaliteli tüfeklerde gerisi görsellik olarak beğenmenize kalmış
-
görünen o ki performansı iyi değil zaten pelletin.Umarım ileride düzeltirler.
ben heyacanla birinin 60 grain pellet üretmesini bekliyorum ??
-
Firma ismi güzel ancak kendini f/p olarak ispatlamış spoton varken daha pahalıya ürünleri piyasaya sürerek fazla tutunamaz. Artık ülkemiz de 250 barlık havalı tüfekler üretiliyor durum böyleyken neden yerli bi firma 50-60 grain pelletler üretmeye başlamadı bence biran önce bu işe el atılmalı
-
Güç ayarını kendim yaparım sorun değil. Şuanda 18.13 ü 820 fps e ayarladım. Şu yay işini ayarlıyayım yükselteceğim biraz daha
kolay gelsin şimdiden
-
Mukavemetsiz bir Yay ve de dediğiniz oring olayını deniyeyim hafta sonu
yayı kurcalarsanız gücünde ve stabilliğinde fark olur
-
Saygılar hobidaşlar.kral marka pcplerde çekiç sesini azaltacak bir yöntem var mı acaba.Çekiç yayına bir ekleme , kısaltma vs gibi bir yöntem.o tiz metal sesini az da olsa kısmak istiyorum.
çekiçin çarptığı yere kauçuk bi oring gibi birşey koyulursa ses azalır