Hatsan at44 tüfeğin çekiç sesini azaltma veya tamamen yok etmeyle ilgili basit ve etkili cözüm bilen var mı ?
Avsezonu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa bey hala havalı tüfeklerle ilgili çalışma yapıyor mu?
iletişim kurdum evet çalışmalara devam ediyor
-
Mustafa ekizin güncel olarak iletişim numarasını bilen var mı ?
-
Yalnız bendeki regülatörlü standart at44 e göre sizi yanıltabilir
-
ne kadar zamanda doldurup kaç atışta bittiğini yazarmısınız
pompa elime ulaşsın dener hemen yazarım
-
çok teşekkür ederim deneyecem sonuçları yine buraya yazarım
-
Hava tamamen boşaldığı için valfı pompayla açmak zordur. Kurma kolu çekili vaziyetteyken hızlı hızlı 50-60 kez durmadan pompalayın. 40-50 bara gelene kadar durmayın yoksa hava geri kaçar. Biraz yorucu olur ama dolar.
kurulu durumdayken pompalayım doğru anladım değil mi
-
Havası tamamen boşalmış bir tüfeğe 0 dan pompayla hava vurmak mümkün mü ? Bu konuyla ilgili bilgisi olan biri yorum yaparsa sevinirim
-
Hiç kullanılmamış hatsan torpedo 150 .22 cal tüfek var düşünürsen ulaşabilirsin
-
Pompa arıyorum satmak isteyen 05459400815 ulaşabilir mi
-
çok sürmez bizde Gideriz ne işimiz var terk edilmiş şehirde
yine de eski konularda güzel konular var
-
Gibisi fazla. kimse yok dostum bir ilan veriyorsun kimse yok toplam üye sayısı çok az bence
aktif üye sayısı az be gittikçe azalıyor . Bende pcp pompa arıyorum . Birkaç yıl önce olsa hemen bulmustum şimdi yorum yapan bile yok
-
ben gördüm sizi fakat pompa yok bende
Bu sitede fazla kimse yok galiba
birkaç yıl önce çok hareketli bir forumdu ama suan yöneticiler ilgilenmiyor biraz sahipsiz kalmış gibi
-
Pompa aramaktayım gören duyan işiten var mı
-
Pompa aramaktayım gören duyan işiten var mı
-
Hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm set Bir süre kullanamayacağımdan dolayı satılıktır
-
Kac grain lik pelletler atiyordun
18.13
-
Striker 1000x ile ayni guce sahip ztn silahlar.Isabet nasildi bilgi alabilirmiyim ve seninki kac 5.5mm idi
ikisi de 5.5 mm mod 135 qe bin ortalama 35 j gücü var striker da 20 25 j arası anca
-
Arkadaslar herkeze merhaba.Hatsan striker 1000s nasil bir silahtir.Siparisi verdim.Bekliyorum.Sizde yardimci olursaniz sevinirim.Alinca ayrintili olarak yazarim.
striker 1000x kullanıcısıyım ayrıca mod 135 qe vortex kullanıyorum . Strikerin isabeti gayet iyi ama bana güçsüz geldi
-