Bende bu konuda kararsizdim konuyu gormem iyi oldu
neredeyse hiç kullanılmamış yatagun dampa var elimde hala arıyorsanız ulaşabilirsiniz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende bu konuda kararsizdim konuyu gormem iyi oldu
neredeyse hiç kullanılmamış yatagun dampa var elimde hala arıyorsanız ulaşabilirsiniz
Pistona hava basiliyormus ama tavsiye etmiyorlar.kundak çatlatanlar tetik dagitanlar varmış.
olumsuz birkaç duyum bende aldım bir arkadaşla da konuştuktan sonra tüfeği kurcalamama kararı aldım
Mod 135 qe vortex kullanıcısıyım tüfeğe zarar vermeden grupmanı bozmayacak sekil de güçünü artırmak mümkün mü acaba bu konu da bilgisi tecrübesi olan biri var mı
Vorteks tüfeklerde sağlıklı sekil de güç artırmak mümkün mü ?
hawke 3-9x40 mildotlu dürbün satıyorum bilginiz olsun ihtiyacınız olursa yazarsınız
Hafif, düsük zoomlu düsük mercek çapı ve kaliteli dürbün ancak böyle kullanabilirsiniz
merhaba.diana yı yurtdışındanmı getirdiniz.
benim elimede yeni geçti ikinci el.
siz kaç liraya aldınız acaba.
birde linkini atabilirmisiniz
bulunduğum şehir de pazarlıkla 0 580 liraya aldım. Görüntü olarak çok net bir dürbün daha montajını yapmadım ama görüntü netliği beni tatmin etti
mod 135 qe baya kaliteli olmuş aldım kullandım fakat sattım gücü mod 125 sniper e göre düşük geldi bana ama vuruşları daha hassastı
qe namlu tüfeğe isabet katmış bende eski bi mod 125 sniper kullanıcıyım çok güçlüydü evet ama isabeti düşük ve dürbün kullanmak mümkün değildi. Ben tüfekten gayet memnunum diana 4-16x42 dürbün ve yatagun Dampayla kombin yaptım gayet güzel oldu
Yerli tüfekler de herkesin farklı birşey söylemesi belli bi standartın yakalanmadığını gösteriyor . Ama mesela ithal tüfeklerde(diana gibi lider markalar) bu durum söz konusu değil 1 kişi dürbünü bu yöntemle kırar diyorsa 10 kişinin de dürbünü bozuluyor . Bizde durum farklı tepme sarsıntı güç aynı modellerde bile her tüfekte farklı . Artık bi standart yakalamaları lazım .
o ringle desteklersen dürbünü bozmaz
yorumunuz için teşekkür ederim. Modifiye yapabilecek kadar tecrübeli değilim . İkinci el sportmach dm 60 veya sıfır yatagun alacam
Daha Çok GösterValla dostum ben gerekli tüm açıklamayı sana yaptım uzun uzun yazdım ama bana inanmıyorsun
bu ayağın protector den farkı yok. Protector için ufak bi modifiye,
Bulursan temiz ikinci el temiz dm60, para sorun değilse sıfırı
sıfır ve ya temiz ikinci el yatagun dampa ayak.
Kalite ve performans sıralaması
1-dm60
2-yatagun
3- protector.
Ben dm60 kullanıyorum bugün 130 metre atışından geldim şişe kırıyordum.
Aynı şekilde yatagun da is görecektir ve ya modifiyeli protector.
Simdi ikinci el iş görecek bir yatagun aldım onu da orta sınıf bir yaylı da kullanmayı düşünüyorum.
inanmamak değil de daha Fazla kullanıcıya ulaşıp bilginin güvenirliliğini artırmaya çalışıyorum . Yardımlarınız için de teşekkür ederim
Emir abi mod 135 vortex qe tüfeğimin tek parça ayakla ayar tutmayacağını ve dürbünü bozacağını düşündüğüm için dampa ayak almaya karar verdim. Yatagun mu almalıyım yoksa pretectör mü almalıyım . Yada ikinci el sportmach dm60 veya bulseye ayak mı tercih etmeliyim . Sizin bu konu da düşünceniz nedir . Dürbün diana 4-16x42 aliexpress ürünü ...
İyi günler arkadaşlar bu gün dürbünü lastik yardımıyla dampasız olarak yaylı bir tüfeğe nasıl bağladığımı anlatacağım
ilk once yüzüme göre tek parça ayağımızı sıkıca monte ediyorum. Daha sonra dürbünü en rahat nasıl kullanıcaksam ayağın üzerine koyup ayağın denk gelen yerlerini kalemle işaretliyorum.
işaretlediğim bölgelere sıkıca lastik sarıyorum. Tekrar dürbünü bağlamadan önce yukarı aşağı , sola sağa klik ayarlarını tam ortada olacak şekilde ayarlıyorum . ayna karşısında merkezlemeye bakıyorum . burda dikkat edilecek nokta dürbünden baktığınızda , artıkıl dürbün namlusu tam ortadayken dikeyde tam namlunun üstünde olacak ve dürbünün yansımasındaki artıkıl la üst üste gelecek. bunun için ayar kliklerinden değil şimleyerek yani herhangi bir yoğurt kabıda olabilir makasla kestiğim ince plastik şeritleri artıkıl tam denk gelecek şekilde koyarak ayarlarım.
kelepçeleri tatlı sıkı sıkıp işlemi bitiririm. burda dikkat edilmesi gereken şey. tek parça ayak oldukça sıkı bağlanacak yani allen anahtarın uzun tarafından güç alarak anahtar dönmeyene kadar sıkılacak. ayak kelepçeleri ise tatlı sıkı olacak. Yani Allen anahtarın kısa kenarından güç alarak dönmeyene kadar çevirerek takılacak. dürbünle ayak arasında muhakkak ince bir boşluk olmalı ve dürbün metali kesinlikle ayak dahil silahın hiç bir yerine değmeyecek şekilde olmalıdır.
gövde üzeri dürbün kızağı olan tüfeklerde stoper şarttır. gövde üzerinde yükseltmeli dürbün rayı olan tüfeklerde stoper olmaya bilir kızak üzerindeki pim yuvalarına ayaktaki kayma pimini denk getirin . parçalı ayak kullanılacaksa da muhakkak 22mm kızağınız olmalı ve ayaklar kısa olmalı yüksek ayak olmamalı.
mildotsuz bu ben dianada karar verdim
muhtemelen dürbünü aldınız kullanıyorsunuzdur. Memnun kaldınız mı ?
https://m.tr.aliexpress.com/item/328245196…mStoreLevelAB=2 Daha önce alıp kullanan var mı ? Hatsan mod 135 qe tüfekte diana dürbünle beraber kullanacam işimi görür mü ?
T10 alacağına Hatsan flash alsan daha iyi degilmi?
suan için düşünmüyorum alırsam da daha üst modeller alırım. Yaylı fiyatına hafif bi pcp tüfek neden satıştan çekildi onu merak ettim
Ucuz ve hafif olan t10 edge modeli suan neden satışta değil ? Bu konuyla alakalı Bilgisi olan var mı ?
jsb 15.89 exact da karar kildim aslında lakin 5.51 kalibresi... ve straton hafif sivri olani var jsb 15.89 onuda kullanmayi dusunuyorum.
sert tüfek sert pellet sever . Şaka bi yana premier ultra magnum hatsanın güçlü tüfekleri için mükemmel bir tercihti ama ne yazıkki artık bulmak mümkün değil . Jsb yumuşak bir pellet bana magnum yaylılarda çok verimli olmuyor gibi geliyor ve gereksiz pahali . Spoton pars 18,13 grain pelleti deneyin ucuz ve kaliteli bi pellet işinizi görecektir
Pompası da var onu yazmamışım
dürbünsüz sadece silah ve pompası için fiyat verebilir misiniz ?
Hatsan flash combo moderadör taktım dürbün 2,5-10X50 E-SFT değiştirdim kendini kuran hedef ve 5 kutu pellet var
Tüfeğin fiyatı ne kadar takas düşünür müsünüz ?
kesinlikle cok memnunum. 200 den 100 bara 100 atis yapiyorum. 40 metre 5 kurus grupmani var
bullpup kundaklar daha çok hoşuma gittiği için o modelleri düşünüyorum . Tüfeğinizin stabilitesi nasıl atışlar arasında ben kadarlık bit fark oluyor ölçüm yapma şansınız oldu mu