kral jumbo& mod 135 qe vortex
kralın gücünden hava sarfiyatından isabetinden felan memnun musunuz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kral jumbo& mod 135 qe vortex
kralın gücünden hava sarfiyatından isabetinden felan memnun musunuz
Sattığıma pişman olduğum bir tüfek ?
pcpnin yeri ayri yaylinin keyfi ayri. Bende ikisinden de var
muhtemelen bende öyle yapacam. Sizin tüfeklerin modelleri neydi ?
Protector alacaksan AliExpress te var aynısından orda daha ucuz.protector ile sıfırlamada ben ve bazı kullanıcılar çok zorlandik.ama emin değilim yatagun hakkında fikrim yok.
tercihi yatagunden yana kullanacam. Çin’den gelen dampaya güvenip dürbün takamam tüfeğe .
Yatagun ya da modifiye edilmiş protector
tercihi yatagunden yana kullnacaan galiba . Bazen de diyorum bu kadar uğrasana kadar bi pcp mi alsaydım ??
Aynı model tüfeği kullanmaktayım . Diana 4-16x42 dürbün aldım. Pretectör mü yoksa yatagun Damla’yla mı montajını yapmalıyım . Tavsiyeleriniz nedir
Bende aynı model tüfeği kullanmaktayım . Diana 4-16x42 dürbün aldım . Pretectör mü yoksa yatagun dampa mı tercih etmeliyim . Sebepleriyle açıklarsanız sevinirim
Tüfeğinizin modeli nedir
Hatsan mod 135 vortex qe tüfeğime diana 4-16x42 dürbün aldım . Dampa ayak olarak yatagun mu yoksa pretectör mü tercih etmeliyim . Sebepleriyle beraber açıklarsanız sevinirim .
1 hafta kullandım isabeti çok iyi başka bir hobiye kaynak ayıracağım için satılık Sıfırdan farksız hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm bi bakın isterseniz
Sadece 1 hafta kullandım Sıfırdan farksız hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm bi bakın isterseniz
İsabetine kefil olduğum tüfeği başla bir hobiye kaynak için satıyorum Sıfırdan farksız hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm bi bakın isterseniz
Sadece 1 hafta kullanıldı Sıfırdan farksız hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm ilanıma bi bakın isterseniz
İyi günler arkadaşlar. Bu sıralar mod 99 sonrası daha güçlü bir tüfek alma isteği oldu ve mod 135 i çok beğendim. Ancak hangi calibre seçimi daha doğru olur bilemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Sıfırdan farksız hatsan mod 135 qe vortex 5.5 mm ilanıma bakabilirsiniz
İrica ederim iyi forumlar dilerim
iyi günler
çok paydalı bilgi olmuş teşekkürler
kardeşim oradan gelecek olanlar ile buraki optimaların çok fark edeceğini sanmıyorum. dilersen buradan browning 2in dürbününü alabilirsin. bazı pcp lerde hediye olarak geliyor ve bazı arkadaşlar pcp de kullanamayacağı için direk satıyor denk getirirsen öyle al derim.
biraz araştırma yaptım gelen dürbünlerden memnun olduğunu söyleyenler var. Forumu da takip ediyorum . Uygun fiyatlı bi dürbün denk gelirse onu değerlendirecem. Olmazsa küçük çaplar da bi dürbün siparişi verecem . Tavsiyeniz için de teşekkür ederim
Hatsan mod 135 tüfeğim için dürbün almayı düşünüyorum. Dampa ayakla beraber 500 lira kadar bütçem var. Aliexpressten 3-9x40 bsa marka dürbün veya 4-16x44 diana marka dürbün ikisinden birini düşünüyorum. Fiyat olarak da ikisi de 350 lira civarlarında. Başka tavsiyesi ve önerisi olan var mı ?
135 qe Güzel tüfek lakin 125 gibi ağır ve kurulumu sıkıntıysa 1000x daha olumlu durabilir
daha önce mod 125 sniper kullandım. İkisi de cidden ağır kurulumu zor . Mod 135 güçlü ve isabetli tüfek Birkaç gündür kullanıyorum gerçekten tavsiye ederim
hayırlı olsun. biraz ağır olabilir. ama güzel tüfektir.uzun mesafe çok rahat atar
gerçekten güzel tüfek grupmanıda gayet iyi ☺️