Sıfır ayarında diyebilirim. Bana takastan geldi sadece deneme amaçlı 2 şarjör ancak attım. Fazlalıktan satılık
hocam, diğer mesajda foto attığım sigsauer le takas olurmu?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sıfır ayarında diyebilirim. Bana takastan geldi sadece deneme amaçlı 2 şarjör ancak attım. Fazlalıktan satılık
hocam, diğer mesajda foto attığım sigsauer le takas olurmu?
kral firmasını arayıp ordan isteyin garanti olsun yanlış almamış olursunuz
bilgilendirme için teşekkür ettim. Allah (C.C.) tüm güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin.
hayırlı satışlar Karbon sleeve kaplama nerede yaptırdınız
fiyat nedir yazmamışsınız
sadece bipodu satarmısınız fiyat ne olur
merhaba, dolum aparatını ayrı satmayı düşünürmüsünüz fiyat ne istersiniz
sıfır gen2 fiyatını benmi yanlış gördüm acaba
ürün faturası bana ait ve 2.el olarak fiyat bilmediğim için hilalava baktım 20bin yazmışlar bende 18500 düşünüyorum. kredi kartına duruma göre 9 aya kadar taksit yapabilirim
doğrudur, siyah modeli ve tek şarjörlü olarak düşünüyorsanız tabiki tercih edebilirsiniz.
ne kadar diyorsun kral
7500
sig sauer p226 tan rengi denilen model 3 adet şarjör var düşünürseniz
faturası var ve bana ait
evet keyifli olur içinede biraz renkli toz boya doğaya zarar vermeyecek cinsten yada tohum süper olur
eminim tüm arkadaşlar dikkat ediyordur ama ufak bir hatırlatma malum orman yangınları illede cam şişeye atış yapılıyorsa mutlaka en küçük parçasına kadar toplayalım hatta ormanlık ve en ufak bi yanma ihtimali olan alanlarda cam şişeye atmayalım teneke var pet var illede patlatma ses ise maksat bu tarz bişey yapabilirsiniz çok basit sadece lastik sibobunu kapağa montaj yapıp küçük bir pompa ile şişirmek yeterli
canlarımız yanmasın
Allah'a emanet
aslında bu kadar zor deil ama belki ilk yerinden çıkacağı için biraz zorlanıyorsun sanırım. siyah parçayı dışa doğru düz tornavida ile yavaş yavaş çevresini dönerek dışa doğru bastırın çıkacak. tek bir taraftan bastırmayın
siyah kısmı düz tornavida ile açtırabilirsin