baktığımız her ufkun öte yanına hasret
bir ömür sürüyoruz nereye varsak hicret.
arayış hiç bitmiyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
baktığımız her ufkun öte yanına hasret
bir ömür sürüyoruz nereye varsak hicret.
arayış hiç bitmiyor.
yedekte duran namluları korumak için çok dikkatli olmak lazım.
hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın.
düşündüm de düşünmeye değer bir şey bulamadım.
her şeye rağmen umut verici. bizim buralarda pcp dolumu yapılamadığından pcp kullanmıyoruz.
güle güle kullanın. yıllardır kullanıyorum. isabeti çok iyi ama doğru pellet ile. jsb seviyor. ama zaten bütün tüfekler jsb sever. krm de seviyor. gamo pellet de seviyor. spot on sevmiyor.
selam atış yapmaya yeni başladığım zamanlar arpacığı hedefin üzerine tutuyordum. zamanla tecrübe artınca bu sefer arpacığı hedefin altına tutmaya başladım. bu şekilde yapınca hedefin gözden kaçma şansı daha düşük oluyor. size tavsiyem sıfırlama yaparken hedefin altına tuttuğunuzda hedefi vuracak şekilde sıfırlama yapmanız. ilk önce zor olabilir zamanla alışkanlık yapar.
Ben olsam artısana eksisine bakmadan zorakiyi tercih ederim.
selam. peki isabet konusunda hangisi daha iyidir. dış etmenleri saymaz isek. son zamanlarda crosman 2100 e merak saldım sanırım zoraki ile aynı mantık çalışma sistemi var. 25 metre 50 kuruş grupman yapar mı zoraki. elimin altında kolay taşınabilen ve sessiz bir alete ihtiyac duyuyorum bazen.
nane limon
gamo nun tanıtım videosu you tou be de var.
hayırlı olsun hawke iyidir. ben 70 metreden yarım pirket boyundaki hedefe 3x zum ile çok net atışlar yapabiliyorum. iki adet dürbünüm var 9x zumlu hawke ve nikko ikisi de iyi ama hawke daha net. 9x genellikle kullanmıyorum. düşük zumun avantajları da var. ama netlik önemli.
Domates bile yiyemeyecek hale geldik desene
domates yerine ayva yiyiyoruz daha güzel.
sorun sadece dürbün olmayabilir.
eğer 25 kuruşluk grupman yapıyorsanız başka bir şey aramaya gerek yok. sitelerdeki fantastik grupmanları şimdilik kafanıza takmayın, keyfinize bakın 25 kuruş yeterlidir. bence iyi.
Bu gamo pro hunter 15.43 lerin 5.51 5.52. Si. Yok mu beyler
şu 5.51, 5.52 lere çok takılmayın tecrübe ile gördüm ki ucuz saçmaların çaplarında bir standart yok.aynı kutudan çıkan saçmaların bile çapları farklı oluyor. bu nedenle grupman dağınık oluyor. gamo için rahatlıkla söyleyebilirim ki namluya 5.52 çapında olan bazı markaların saçmasından daha zor giriyor. bu da çapının aslında 5.5 ten çok olduğunu gösteriyor. gamo saçması bir fiyat performans ürünüdür. tavsiye ederim. daha iyisi de var ama çok pahalı.
atış yaparken destekli yapın tüfeği iyi sabitleyin. yoksa yapılan atışlar çok açıklayıcı bir netice vermez.
illa sorunu saçma da da aramamak lazım. başka bir şey de olabilir.
çok güçlü tüfeklerde çap büyük olursa daha iyi. ben jsb 13 gr olan saçmayı kullandım. çapı 5.52 ama namluya çok rahat sürülüyor. gerek gamo pelletler ve gerek krm pelleti çap olarak kullandığım jsb den daha büyük çapa sahip pelletler. ölçtüm mü? tabiki hayır ama pelletin namluya daha zor sürülebilmesinden kolayca çapın daha büyük olduğunu anlayabilirim. gamo hunter 440 tüfeği ile yaklaşık 4000 atış yapmışımdır. en zevk alarak kullandığım pelletlerden biri krm dir. yaklaşık 70 metreden 15 çarpı 30 cm çapındaki hedefi hemen hemen her atışta vurabilmektedir. yaklaşık 12 metreden 1 cm gibi bir grupman yapabiliyor. öte yandan jsb 13 gr ile yapılan grupmana inanamazsın kesinlikle üç atış tek delikten geçiyor bazen üç atış olduğunu anlayamazsın bile. ve merak ettiğiniz parçacık meselesine gelecek olursak ben sık sık tüfeğin namlusunu kontrol ederim bu kadar sürede bir kez olsun(en ucuz pelleti de kullandım) namluda pellet parçasına rastlamadım. saçma alaşımlı değil ki kendisi sert. adamın tabiatı böyle. bu arada benim tüfeğim daha zayıf tabi.