1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman
9- TFN
10- quekstar...
11-rapalaa
12-alıcanhyrnnn
alicanhyrnnn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bence walther p99 la glock 17 nın yerlerinin değişmesi lazım ....
Saygılar .....
-
yüzbaşının yaptığı yanlış affedilecek yanı yok. ama şunuda bilin sızma parkuru diye bir eğitim var bundan haberi olan var mı.( dikenli tellerin altında sürünürken üstünüzden vızırvızr mermi atıyolar bunlar gercek komamdo ihtisas kursunda)
-
farklı fabrika derken?
mc modelleri giresunda üretiliyor mkek modelleri nerede üretiliyor
bide kalite bakımından hangisi daha iyidir.
saygılar -
Arkadaşlar yerli yapım olan yavuz 16 serisini bilenlere bir sorum war?
-compact mc ile compact mkek arasında ne fark var ?
-namlu uzunluğu mu ? kalite farkı mı ? veya
-siz olsanız bu ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz?
-
arkadaşlar bi arkadaş hazırlamış videoyu zaten
-
-
ben ve arkadaşım gelicez yer varsa
-
saolun işte telefon kamerasıyla o kadar oluyor
-
Atışlarımı kapalı ortamda desteksiz 28 mt de 2 pump ile yaptım. bu kadarını bende beklemiyordum. üstünüde 10 kr olan prohunter işaretli olan pro magnum pelet. görüntü biraz kalitesiz cep telefonu kam. ne beklenir ki ...
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/33wprpd.jpg]
Saygılarmla ....
-
katılıyorum havalı ile av yapması yasak
-
Atış zevkini veren bolt mekanizmasıdır.Fakat güç ve serilik derseniz ar6 tek geçerim.
-
olur mu? ya 9mm çapındaki çekirdeğe okadar enerji ve hızı nasıl kazandırabilirler her tabancada oluyor yiv set
-
en basiti mermi çekirdeğinde yiv set izleri yok çok saçma
-
Güzel bir buluşma olmuş konu dışı bir soru olacak ama tabanca güzelmiş markası modeli nedir acaba cevaplarsanız sevinirim
saygılar... -
hafta içi giden olursa bende gelebilirim ar6 yı bi türlü görücüye çıkaramadık işleri ayarlabilrsem gelebilirm 10.00 da
saygılar
-
Namlu, Pelet, Tepme, Valf, Tetik,
Bunların hepsi aslında bir zincirin halkaları gibidir. Şu daha önemli bu daha önemsiz gibi birşey olamaz. Tüfekler zayıf oldukları yönleriyle bilinirler.
Örneğin AR6 lar isabetliliği kötü olarak bilinir. Bu yüzden aslında en zayıf halkası peletlere olan uyumsuzluğudur.güzel paylaşım
aslında ar6 ya pelet uyumu bizim ülkemiz için sorun olabiliyor . diğer tüfeklerin atamacağı büyüklükte ve ağırlıkta peletleri attığı için ve satıcılar böyle peletleri getiritmeye çekiniyolar( satılamayacağını düşündüğü için ) bence tüfeği getirirken atacağı peletleri de getirmeleri lazım -
gamo raptörün 5.5 piyasada bulunmaktadır.
bursa da yotkur belki!!!!
-
16 gr 18gr peletle 100 m de 4 cm grup zor olur tabi ama bunu 29 gr bır peletle denerseniz ardaki farkı anlarsınız